Haberler

Bangladeş'te Yük Treni ile Yolcu Treni Çarpıştı: 17 Ölü, 100'den Fazla Yaralı

Güncelleme:

Bangladeş'in Bhairab kentinde yük treni ile yolcu treninin kafa kafaya çarpışması sonucu 17 kişi hayatını kaybetti, 100'den fazla kişi de yaralandı. Kazada raydan çıkan vagonların altında ezilen ve mahsur kalanlar olduğu belirtiliyor.

- Bangladeş'te tren kazası: 17 ölü, 100'den fazla yaralı

DAKKA - Bangladeş'te yük treni ile yolcu treninin kafa kafaya çarpışması sonucu 17 kişi hayatını kaybetti, 100'den fazla kişi de yaralandı.

Bangladeş'in Bhairab kentinde yerel saatle 16.00 sıralarında yük treni ile yolcu treninin kafa kafaya çarpıştı. Kaza bölgesine çok sayıda arama-kurtarma ekibi ve ambulans sevk edildi. Yetkililer, yolcu treninin iki vagonun çarpışma sonucu raydan çıktığını ifade ederek, kazada 17 kişinin hayatını kaybettiğini belirterek, 100'den fazla kişinin de yaralandığını ifade etti.

Yetkililer, ölü sayısının artmasından endişe edildiğini belirterek, raydan çıkan vagonların altında ezilen ve mahsur kalanların olduğunu aktardı. Yetkililer, kazayla ilgili iki soruşturma başlatırken, gönüllülerin kan bağışı yapması için çağrıda bulundu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Bangladeş Kaza Dünya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title