Haberler

Antalya'da Polonyalılar Fahri Konsoloslukta Oy Kullandı

Güncelleme:

Antalya'da yaşayan ya da tatile gelen Polonyalılar, Polonya Ulusal Parlamentosu ve senato seçimleri için fahri konsoloslukta oy kullandı. Oy kullanma işlemleri saat 21.00'e kadar sürecek.

ANTALYA'da yaşayan ya da tatile gelen Polonyalılar, Polonya Ulusal Parlamento ve senato seçimleri için fahri konsoloslukta oy kullandı. Polonya'da halk, genel seçimler ve 4 soruluk referandum için sandık başına giderken, seçimde siyasi partiler, iki kanatlı meclisin alt kanadı Sejm'deki 460 milletvekilliği ve üst kanat senatodaki 100 koltuk için yarışacak. Antalya'da yaşayan ya da tatile gelen Polonyalılar da oy kullanmak için sabah erken saatlerinde fahri konsolosluk önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Yerleşik yaşayan Polonyalılar konsolosluğa gelirken, tatillerini geçirmek için kentte bulunanlar ise kaldıkları otellerin ya da tur şirketlerinin servisleriyle oy kullanmaya geldi. Antalya'ya tatile gelen Malgorzata Pielka (24), ' Antalya'ya 1 aylık tatil için geldik. Ülkemizin seçimleri dolayısıyla oyumuzu kullanmaya geldik" dedi. Arkadaşıyla tatil için Antalya'ya geldiğini kaydeden Ewelina Luksza (24), 'Türkiye'de tatile geldik ve bugün çok istediğim için oy kullanmaya geldim. Bir değişim istiyoruz. Antalya ve Türkiye çok güzel ve çok seviyoruz. Türk insanları çok iyiler" şeklinde konuştu.

Oy kullanma işlemi saat 21.00'e kadar sürecek. (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Polonya Antalya Turizm Dünya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title