Haberler

Dünya Renkleri Nazilli'de Buluştu

Dünya renkleri Nazilli'de buluştuAYDIN - Aydın'ın Nazilli İlçesinde Nazilli Belediyesi tarafından düzenlenen 15. Uluslar arası Halk Oyunları Festivali ve 95. Yıl 5 Eylül Kurtuluş Bayramı etkinlikleri başladı.

Dünya renkleri Nazilli'de buluştu

AYDIN - Aydın'ın Nazilli İlçesinde Nazilli Belediyesi tarafından düzenlenen 15. Uluslar arası Halk Oyunları Festivali ve 95. Yıl 5 Eylül Kurtuluş Bayramı etkinlikleri başladı. Etkinlikler kapsamında ilçede buluşan konuk ülke ekipleri ve yerel ekipler vatandaşlara görsel şölen sundu.

Dünya renklerini bir araya getiren etkinliğe Kazakistan, Kuzey Osetya, Gürcistan, K.K.T.C., Zonguldak Halay Halk Oyunları Ekibi, Kuzeyin Uşakları Halk Oyunları Ekibi ve Nazilli Belediyesi Halk Oyunları Ekibi katıldı.

Nazilli Belediye Meydanında toplanan ekipler Nazilli Belediyesi mehter takımı öncülüğünde kortej oluşturarak ilçenin caddelerinde tur atarak halkı selamladıktan sonra yeniden Belediye meydanına döndü. Burada yaklaşık 3 saat süren gösterileri ile Nazillililere muhteşem bir görsel şölen sunan ekipler bol bol alkış aldı. Gürcistan ve Kazakistan ekiplerinin solo ve ekip gösterileri ise büyük beğeni alırken üç gün sürecek festivalin ilk gününde ilçede büyük bir coşku yaşandı. Nazilli'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yıl dönümünde aynı zamanda 15. Uluslar Arası Halk Oyunları Festivalini de gerçekleştiren Nazilli, üç gün boyunca dünya renklerini kucaklayacak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Kazakistan Nazilli Eylül Aydın Genel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title