Haberler

Dulkadiroğlu'na Uydu Kent

Dulkadiroğlu Belediyesi öncülüğünde başlatılan Yeni Kent Toplu Konut projesinin tanıtımı yapıldı.

Dulkadiroğlu Belediyesi öncülüğünde başlatılan Yeni Kent Toplu Konut projesinin tanıtımı yapıldı. Belediye Başkanı Necati Okay, projenin bölgeye değer katacağını söyledi.

Projenin detaylı bilgilerini basın mensuplarıyla paylaşan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, "Dulkadiroğlu Belediyesi olarak ilk toplu konut projemiz olan Yeni Kent Konut projemizi hayata geçirdik. Kahramanmaraş'ta her açıdan ilkleri barındıracak olan bu projemiz tam anlamıyla bir uydu kent projesidir. Bölgemizin doğuya doğru gelişimine de ayrıca katkı sağlayacak projemizin resmi olarak kayıtlarına başladık" dedi.

Bölgedeki konut ihtiyacını gidermek ve model toplu konut projelerini ortaya çıkarmak açısından da bu projenin çok önemli olduğunu söyleyen Başkan Okay, şunları kaydetti:

"Projemiz 1404 konuttan oluşmaktadır. Şehrimizin doğu bölümünde bulunan Ayvalı Su Arıtma Tesisinin biraz üzerinde hakim bir tepede projemiz yükselecek. Projemizin en önemli özelliklerinden bir tanesi de ailelerin ihtiyaçlarına göre tam bir konut olarak dizayn edilmesidir. Daireler brüt 140 metrekare olarak belirlendi. Bu bir ailenin yaşam alanını oluşturmak için yeterli bir alan diye düşünüyorum. Yine orta düzey bir aile kira öder gibi bu evlere sahip olabilecek. Dairelerimiz 75.000 TL'den başlayarak 115.000 TL'ye kadar çıkan fiyatlarda olacak. Yani ortalama fiyat 90.000 TL olacak. Anlaşmalı katılım bankalarına vatandaşlarımız yönlendirilecek ve bir ev kirası öder gibi vatandaşımızı ev sahibi yapacağız."

Projenin kayıtlarının bugün itibarıyla başladığını belirten Okay, Trabzon Caddesi üzerinde bulunan kayıt ofisinde detaylı bilgiler verileceğini ve 25 bin lira peşinatla kayıtların yapılacağını sözlerine ekledi. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Kahramanmaraş Necati Okay Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title