Haberler

DSP Lideri Sezer: "Türkiye Belirsizliğe Sürükleniyor"

DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, Referandum Sonuçlarına İlişkin Anka'ya Yaptığı Açıklamada, "Bir Hukuk Karmaşası Yaratacak Sonuçlar.

-DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, referandum sonuçlarına ilişkin ANKA'ya yaptığı açıklamada, "Bir hukuk karmaşası yaratacak sonuçlar. Hükümet partisi bir intikam gerçekleştirmiş oldu" dedi. Sezer, referandum sonuçlarının önümüzdeki günlerde yeni tartışmalara neden olacağı uyarısında bulunurken, "Bu tartışmalar burada bitmeyecek. Saçma sapan bir inat uğruna Türkiye'nin geleceği bir belirsizliğe sürükleniyor" diye konuştu.

ANKARA (ANKA) – Demokratik Sol Parti Genel Başkanı Zeki Sezer, referandum sonuçlarının, Türkiye'de yeni tartışmalar yaratacağı uyarısında bulundu. Sezer, hükümetin, referandumda diretmesiyle "intikam" aldığını söyledi.

DSP lideri Sezer, referandum sonuçlarına ilişkin ANKA'ya açıklamalarda bulundu. Söz konusu referandumun, hukuksal anlamda referandum tekniğine uymadığını ifade eden Sezer, dört ayrı konunun aynı paket içinde oylandığını belirtti. Sezer, "Dolayısıyla bu işe evet diyenlerin ne kadarı Cumhurbaşkanını halk seçsin, ne kadarı genel seçimlerin 4 yıla indirilmesini ya da ne kadarı TBMM'nin bütün toplantılarda 184'le açılmasına oy verdi, bu belli değil. Zaten oylama sürerken gümrüklerde bir başka hukuksuzluk yapılıp, bazı maddeler metinden çıkarıldı" dedi.

Referandum sonuçlarının hukuk karmaşası yaratacağı uyarısında bulunan Zeki Sezer, şöyle konuştu:

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title