Haberler

Dr. Ümit Aktaş Burhaniyeli Oldu

Burhaniye ilçesinde 15. Zeytin ve Zeytinyağı Hasat Festivali kapsamında düzenlenen panele konuşmacı olarak katılan tanınmış Fitoterapi Uzmanı Dr. Ümit Aktaş, Burhaniyeli oldu.

Burhaniye ilçesinde 15. Zeytin ve Zeytinyağı Hasat Festivali kapsamında düzenlenen panele konuşmacı olarak katılan tanınmış Fitoterapi Uzmanı Dr. Ümit Aktaş, Burhaniyeli oldu. Belediye Başkanı Necdet Uysal, Aktaş'a hemşerilik beratı verirken, daha sık Burhaniye'de görmek istediklerini söyledi.

Panelin sonunda Dr. Ümit Aktaş'a teşekkür eden Belediye Başkanı Necdet Uysal, hediyeler verirken, bir de hemşehrilik beraatı takdim etti. Aktaş'ın zeytin ve zeytinyağının insan sağlığı üzerindeki etkilerini anlattığını bildiren Başkan Uysal, Dr. Aktaş'ın Pelitköy Mahallesin de 'de zeytinlik satın aldığını söyledi. Yörenin zeytin cenneti olduğunu bildiren Aktaş da jesti nedeniyle Başkan Uysal'a teşekkür ederken, yöreyi çok sevdiğini anlattı. Dr. Ümit Aktaş, Mutluluk Kürleri adlı kitabını Uysal için imzaladı. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Zeytinyağı Burhaniye Zeytin Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title