Haberler

Dp Genel Başkanı Soylu Bilecik'te

Demokrat Parti (Dp) Genel Başkanı Süleyman Soylu, "Beyaz Yürüyüş" Kapsamında Bilecik'te Küçük Sanayi Sitesi'ni Gezdi.

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Süleyman Soylu, "Beyaz Yürüyüş" kapsamında Bilecik'te Küçük Sanayi Sitesi'ni gezdi.

DP Genel Başkanı Süleyman Soylu, "Beyaz Yürüyüş" kapsamında Bilecik'e geldi. Daha sonra sanayi sitesini gezen Soylu, işyerlerine tek tek girerek çalışanların sorunlarını dinledi. Kepenk indiren dükkanlara da bakan Soylu, işyerlerinden birinin kapısına yapıştırılan muhtarlıktan gelen icra tebliğ kağıdını okudu. Sanayi sitesi yönetimini ziyaret eden Soylu'ya, Şeyh Edebali'nin vasiyeti hediye edildi. Site esnafıyla tek tek sohbet eden Soylu, kıratı yeniden harekete geçirmek gerektiğini ifade etti. Ekonomik krizin aşılabilmesi için iç piyasayı hareketlendirecek bir şeylerin yapılması gerektiğin belirten Soylu, "Ahlaklı siyaset ve demokrasi için merkez sağın yeniden kurumsallaşması için yola çıktık. Türk tarımı küçülmeyle karşı karşıyadır. İşsizlik yüzde 10'u aştı. Dini ve laikliği siyasallaştırmak kolay hani üretme, hani üretim, hani zenginlik, hani umutlar?" dedi.

Meclis'te temsil edilen partilerin ideolojik olduğunu ileri süren Soylu, "Meclisin altın dengesi olan Demokrat Parti Meclis'te bulunmuyor. Demokrasiyi bizden başka kimse düşünmedi. Küslük yapmayın, davaya hizmet eden herkese kucak açın. Bu partide artık adam kayırma olmayacak" diye konuştu.

(ZB-OMR-RA-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title