Haberler

Dizi Kardeşliği!

Kurtlar Vadisi Dizisinin Yapımcısı Pana Film Eşref Saati Dizisini de Portföyüne Katınca Ağır Abiler Buluştu

KURTLAR VADİSİ DİZİSİNİN YAPIMCISI PANA FİLM EŞREF SAATİ DİZİSİNİ DE PORTFÖYÜNE KATINCA AĞIR ABİLER BULUŞTU

Kurtlar Vadisi' ve 'Fesupanallah' dizilerinin yapımcısı Pana Film, portföyüne 'Eşref Saati'ni de kattı. Önceki gecce Reina'da yapılan Eşref Saati'nin gecesinde üç dizinin oyuncuları buluştu.

Perşembe günü yayın hayatına başlayacak Eşref Saati dizisinin tanıtım geccesi Reina'da yapıldı. Kurtlar Vadisi ve Fesupanallah dizilerinin yapımcısı olan Pana Film'in yaptığı dizinin başrolünde, Yavuz Bingöl, Yetkin Dikinciler, Ahmet Uğurlu ve Şebnem Dönmez yer alıyor. Dizi, bir mahallenin iki kabadayısı arasındaki olayları anlatıyor.

Dizinin senaristi ve yapımcısı Raci Şaşmaz'ın kardeşi olan Necati Şaşmaz geceye katılan isimler arasındaydı. Necati Şaşmaz, Yavuz Bingöl ve Yetkin Dikinciler ile aynı masada oturup uzun uzun sohbet etti. Bu dizilerin kardeş diziler olduğunu söyleyen Şaşmaz, Eşref Saati'nin beğeniyle izlenileceğinden emin. Geceye Kurtlar Vadisi ve Fesupanallah'ın oyuncuları da katıldı.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title