Haberler

Diyarbakır: Silvan'da Kaymakamlık Bahar Kupası Futbol Turnuvası

Diyarbakır'da Silvan Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Kaymakamlık Bahar Kupası Futbol Turnuvası'nda Aslanspor, şampiyon oldu.

Diyarbakır'da Silvan Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Kaymakamlık Bahar Kupası Futbol Turnuvası'nda Aslanspor, şampiyon oldu.

Silvan Kaymakamlığı tarafından düzenlenen turnuvaya 21 takım katıldı. Turnuvanın finalinde Malabadispor ile Aslanspor karşı karşıya geldi. Şehir Stadı'nda oynanan karşılaşma öncesi futbolcular hakemlere gül verdi. Aslansporlu futbolcular, maç öncesi geçen seni İstanbul'da bir kaza kurşunuyla hayatını kaybeden eski takım arkadaşları, Silvanspor kaptanı Yılmaz Sever için "Sen hep kalbimizdesin" yazılı pankart açtı. Karşılaşmada Aslanspor, Malabadispor'u 2- 0 yenerek şampiyon oldu. Aslanspor ile Malabadispor takımları arasında oynanan karşılaşmada görev alan sağlık ekiplerinin maçın bitimini beklemeden sahadan ayrılmaları üzerine, sakatlanan futbolcular arkadaşları tarafından karga tulumba saha dışına taşınmak zorunda kaldı. Turnuvada Şahanspor üçüncü oldu. Maç sonunda davul-zurna eşliğinde halay çekildi.

Turnuvada Yüksekspor en centilmen takım seçilirken, Aslanspor'dan İbrahim Halin Biçici gol kralı oldu. Turnuvada şampiyon Aslanspor'a kupasını Kaymakam Veysel Beyru verirken, ikinci olan Malabadispor Emniyet Müdürü Kemal Şahin, üçüncü olan Şahanspor da kupasını AK Parti İlçe Başkanı Nedim Kılıçaslan'ın elinden aldı. Centilmen takım ve gol kralına da kupaları verildi.

Turnuva sonrası düzenlenen törene, Kaymakam Veysel Beyru, AK Parti İlçe Başkanı Nedim Kılıçaslan, Emniyet Müdürü Kemal Şahin, Milli Eğitim Müdürü Seyithan Erboğa ile daire amirleri katıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title