Haberler

Diyarbakır'daki Gözaltında Ölüm İddiası...

Diyarbakır Valiliği, Gözaltında Öldüğü İddia Edilen Şemsettin Yavuzkaplan'ın, Karakola Girmeden Vefat Ettiğini Bildirdi.

Diyarbakır Valiliği, gözaltında öldüğü iddia edilen Şemsettin Yavuzkaplan'ın, karakola girmeden vefat ettiğini bildirdi.

Diyarbakır Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Diyarbakır il merkez Pirinçlik Jandarma Karakol Komutanlığı sorumluluk bölgesinde bugün saat 06.30 sıralarında Yolboyu köyünde telefon teli hırsızlığı yapıldığı ihbarı üzerine olay bölgesine 1 astsubay, 1 jandarma uzmançavuş ve 5 erbaş ve erden oluşan 7 kişilik devriye görevlendirildiği belirtildi.

Açıklamada, şöyle denildi:

"Olay yerinde yapılan kontrolde 13 telefon direği arasındaki telin kesildiği görülmüş ve yaşları 14-17 arasında değişen 7 şüpheli şahıs söz konusu toplanmış teller ile birlikte yakalanmışlar ve karakola sevki sırasında karakol bahçesine indikten sonra şüphelilerden Şemsettin Yavuzkaplan (16), aniden rahatsızlanarak ve karakola girmeden vefat etmiştir. Adli Tıp doktorunun ilk değerlendirmelerine göre, maktulün kalp krizinden vefat ettiği anlaşılmıştır."

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title