Haberler

Diyarbakır'da Uyuşturucu Operasyonu

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı Ekiplerince Yapılan Operasyonlarda Bir Kısmı Marul Yaprakları ile Kamuflaj Edilen 41 Kilo 120 Gram Esrar Ele Geçirildi.

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan operasyonlarda bir kısmı marul yaprakları ile kamuflaj edilen 41 kilo 120 gram esrar ele geçirildi.

Diyarbakır Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, "İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince uyuşturucu madde kaçakçılığı ile mücadele faaliyetleri kapsamında yapılan operasyonlar neticesinde Diyarbakır İli Pirinçlik Jandarma Karakol Komutanlığı yol kontrol ve arama noktasında şehirler arası yolcu taşıyan bir otobüste yapılan aramada, otobüsün bagaj kısmında yolculardan A.Ö.'ye ait aynı renk ve aynı modelde 3 adet valiz içerisinde marul yapraklarıyla kamufle edilerek zulalanmış halde 15 kilo 650 gram kubar esrar ele geçirilmiştir. Merkez'e bağlı Mermer Jandarma Karakol Komutanlığı tarafından bir araca yapılan operasyonda ise İ.Ö. isimli şahsa ait aracın bagaj bölümünde 4 adet çuval içerisinde 25 kilo 470 gram kubar esrar ele geçirildi'' denildi.

2 ayrı operasyonda toplam 41 kilo 120 gram uyuşturucu madde ele geçirilirken operasyonlarda yakalanan 2 şahısın adli makamlara sevk edildiği bildirildi.

(ME-AYŞ-CMH-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title