Haberler

Diyarbakır'da 3 Kız Öğrenciyi Taciz Eden Din Kültürü Öğretmeni Açığa Alındı

Güncelleme:

Diyarbakır'da, 3 kız öğrencisini taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alınan ve hakkında soruşturma başlatılan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni açığa alındı.

Diyarbakır Merkez Yenişehir ilçesinde, 3 kız öğrencisini taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alınan ve hakkında soruşturma başlatılan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni E.Y., açığa alındı.

ÖĞRENCİLER DURUMU REHBERLİK ÖĞRETMENİNE ANLATTI

Merkez Yenişehir ilçesinde bulunan bir ortaokulda görevli Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni E.Y., iddiaya göre 3 kız öğrencisini taciz etti. Olay, öğrencilerin durumu Rehberlik öğretmenine anlatması ile ortaya çıktı. Rehberlik öğretmeninin tutanak tutup, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne göndermesi üzerine E.Y., açığa alındı.

ÖĞRETMEN GÖZALTINA ALINDI

Hakkında soruşturma da başlatılan E.Y., bugün okula gelen polis tarafından gözaltına alındı. Taciz iddiasıyla gözaltına alınan öğretmenin Emniyetteki işlemleri devam ederken, taciz edildikleri iddia edilen öğrencilerin de psikolog, avukat ve savcı nezaretinde Çocuk İzleme Merkezine götürüldüğü öğrenildi.

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ SORUŞTURMA BAŞLATTI

Olayla ilgili olarak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün müfettiş görevlendirdiği de belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Yenişehir 3. Sayfa Eğitim Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur?
500

Yorumlar (16)

Şeriat:

Okullar karişik olmamali kiz erkek okullarini ayirmlari lazim biri bir ucta digeri baska ucta olmali

4
8
yanıtYanıtla
Derin:

Adam çocukları taciz etmiş, neden bu durumda okullar kız-erkek olarak ayrılıyor. Yoksa kocaman öğretmen küçücük çocuklardan tahrik mi oldu? Erkek çocukları taciz eden öğretmenler de var. Böyle sapıklar için nasıl bir önlem düşünüyorsunuz?

yanıt6
yanıt1
mahmut:

yorum yapan herkese: arkadaşlar ben de öğretmenim durum kesinlikle doğru mu değil mi bilmeden hüküm vermeyiniz. Ülkede öğretmenlik mesleğini öyle hale getirdiler ki anca öğretmen olan anlar. iftira atma olayı çok oluyor ve kimse düşünmeden danışmadan iş yapıyor. gerçekten sapık ahlaksız olanlar da var ama her çıkan haber illaki gerçekleri yansıtacak değil ya. Umarm bu vakada da durum anlatıldığı gibi değildir. yoksa gidişimiz çok kötü.

8
2
yanıtYanıtla
VENOM:

Dini kullanan bir y0baz daha. şimdi bunu göz boyamak için açığa aldılar, yarın da salacaklar tekrardan. ülke de ki adalet sistemi bu şekilde artık

7
3
yanıtYanıtla
Deniz:

Milletin giyimine karışırlar, gidip onun bunun çocuğunu da taciz eder sapıklar. Yeter artık böyle sapıklar kendi sapıklıklarına dini kılıf uydurmasın. Oh ne ala kılıf dine uygunsa müslümansın, var mı böyle dünya. Böylelerinden çocuklarımı uzak tutacağım. Kim hangi konuda çok övünüyorsa o onda hiç yok demektir. Din kültürü ve ahlak bilgisi dersi de seçmeli olmalı. Benim çocuğumun böylelerinin vereceği din dersine de ahlak dersine de ihtiyacı yok. Yoksa büyüyünce sübyancı falan olabilir.

8
1
yanıtYanıtla
karadenizli:

BEN HERZAMAN BU GİBİ MENDEBUR MAHLUKATLARDAN YANİ HACİ HOCA ÜFÜRÜKÇÜ TÜKÜRÜKÇÜ SAHTE DİNCİ AHLAKÇILARDAN ÇEKİNMİŞİMDİR. İMAMHATİPLERDE YURTLARDA TACİZLER TECAVÜZLER OLMUYORMU. OLSADA ÖRTBAS EDİLİYOR. KAPATILIYOR. BUNLARI LİME LİME EDİP YAKACAKSIN ODUN FIRININDA. YAKIN GİTSİN NAMUSSUZLARI.

4
4
yanıtYanıtla
TÖVBEKÂR:

Bana bak hemserim adam gibi konuş.sen onu birakta muslumanlara düşmanlığın Ermeniliginden mi?yoksaRumluğundanmi kaynaklanıyor. Çünkü bir Türk gunahkarda olsa bu kadar azılı müslüman düşmanı olmaz.

yanıt9
yanıt2
hakan guler:

arkadaşlar bu iş zıvanadan çıktı bu böyle olmaz kız öğrenciler sevmediği öğretmene iftira da ediyorlar gerçek yapan öğretmenler şerefsiz idam olsada assan yeri ama iftiraya uğruyan garipler ne olacak buna bir çözüm gelmeli şimdiki nesil kızlarıda söylemiye gerek yok yani

3
5
yanıtYanıtla
İsimsiz:

Dindarlar işte

5
2
yanıtYanıtla
Dört Dörtlük:

ANKARA ABİDİNPAŞA SULARI NEDEN PASLI AKIYOR HERŞEY NEDEN BU KADAR PAHALI

6
1
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title