Haberler

DİYARBAKIR'DA 1'İNCİ KAYAPINAR FİLM GÜNLERİ'NDE ÖDÜLLER TEMİZLİK İŞÇİLERİNDEN

Güncelleme:

DİYARBAKIR'da, Kayapınar İlçe Belediyesi tarafından Diyarbakır Temmuzda Bir Başka Güzel sloganı ile '1'inci Kayapınar Film Günleri?, düzenlenen gala gecesi ile başladı.

DİYARBAKIR'da, Kayapınar İlçe Belediyesi tarafından Diyarbakır Temmuzda Bir Başka Güzel sloganı ile '1'inci Kayapınar Film Günleri?, düzenlenen gala gecesi ile başladı. Gecede dağıtılan ödüller, belediyenin temizlik ve diğer işlerinde çalışan personel tarafından verildi.

Diyarbakır'da pandemi nedeniyle ara verilen etkinlikler, Kayapınar ilçe belediyesince Diyarbakır Temmuzda Bir Başka Güzel sloganı ile düzenlenen ve 11 Temmuz'a kadar sürecek olan '1'inci Kayapınar Film Günleri?, gerçekleştirilen gala gecesiyle başladı. Park 75'te düzenlenen etkinliğe, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Ebubekir Bal, Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ünal Koç, birçok dizi ve film oyuncusu ile vatandaşlar katıldı.

ÖDÜLLER TEMİZLİK İŞÇİLERİNDEN

Kayapınar Film Günleri'nde, 2017 yılında, 'En İyi Yabancı Film' kategorisinde Türkiye Oscar adayı olarak gösterilen Ayla filminin, gösterimi yapılacak. Kayapınar Belediyesi Müzik Korosu'nun seslendirdiği şarkılarla başlayan etkinlikte, oyuncu Erkan Petekkaya'nın da aralarında olduğu sanatçılara, 'Yaşam Boyu Onur', 'Sinema Emek' ve 'Genç Sinemacı' ödülleri, Kayapınar Belediyesi'nde temizlik işçileri ile diğer personel tarafından verildi.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkanı Ünal Koç, '10 bin yıllık geçmişe, 33 medeniyete ev sahipliği yapmış olan bu kadim kent, büyük bir kültürel zenginliğe sahip olarak, tarihin her döneminde birçok önemli şahsiyet yetiştirmiş, önemli bir kültür ve sanat merkezi olmuştur. Her zaman, bilimin ve sanatın yanında olacağız. Covid-19 salgını nedeniyle, hayatı eksik yaşadığımız bir dönemden sonra, ara verdiğimiz kültür ve sanat etkinliklerimize, sizlerle birlikte böylesi güzel bir programla buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz' dedi.

Oyuncu Erkan Petekkaya da, Diyarbakır'ın bütün acılarına tanık olduğunu ifade ederek, '1993 ve o yıllar değişik yıllardı. Çok şükür ki memleketimiz, aydınlığa kavuştu. Memleketimiz böyle güzel baharlar yaşıyor. Ben de Diyarbakırlı olarak, her zaman yanınızdayım, her zaman emrinizdeyim' diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Kayapınar Hisarcık Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title