Haberler

Dışişleri: "Hindistana Yardıma Hazırız"

Dışişleri,"türkiye, Hindistan'ın Güneyinde Geçtiğimiz Günlerde Şiddetli Yağmurlar Nedeniyle Yaşanan Selin Yol Açtığı Büyük Can ve Mal Kaybından Derin Üzüntü Duymaktadır. Hindistan'a, İmkanlarımız Ölçüsünde Gerekli Yardımı Yapmaya da Hazırız." Dedi.

Dışişleri Bakanlığı tarafından, "Türkiye, Hindistan'ın güneyinde geçtiğimiz günlerde şiddetli yağmurlar nedeniyle yaşanan selin yol açtığı büyük can ve mal kaybından derin üzüntü duymaktadır. Hindistan'a, imkanlarımız ölçüsünde gerekli yardımı yapmaya da hazırız." açıklaması yapıldı.

Dışişleri Bakanlığı tarafından, Hindistan'da yaşanan sel felaketine ilişkin bir mesaj yayımladı.

Dışişleri Bakanlığı mesajında şunlara yer verildi:

"Türkiye, Hindistan'ın güneyinde geçtiğimiz günlerde şiddetli yağmurlar nedeniyle yaşanan selin yol açtığı büyük can ve mal kaybından derin üzüntü duymaktadır. Bu zor dönemde yakınlarını kaybeden ve maddi zarara uğrayan dost Hindistan halkına sabırlar diliyoruz.

Hindistan'a, imkanlarımız ölçüsünde gerekli yardımı yapmaya da hazırız.

Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan da Hindistan Başbakanı Manmohan Singh'e bir taziye ve destek mesajı iletmiştir." (ANKA)

(ÖZK/HM)

Kaynak: ANKA / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title