Haberler

Dirar, Fenerbahçe'ye Karşı 2 Asist Yapmıştı

Fenerbahçe’nin Monaco’dan transfer ettiği Nabil Dirar, sezon başında sarı-lacivertli takıma karşı Şampiyonlar Ligi Ön Eleme maçlarında 2 mücadelede de forma giymişti.

Fenerbahçe'nin Monaco'dan transfer ettiği Nabil Dirar, sezon başında sarı-lacivertli takıma karşı Şampiyonlar Ligi Ön Eleme maçlarında 2 mücadelede de forma giymişti. Dirar, Monaco'nun sahasında 3-1 kazandığı karşılaşmada 2 asist yaparak takımının turu geçmesinde önemli bir rol oynamıştı.

Monaco ile Fransa Ligue 1'de şampiyonluğa ulaşan, Şampiyonlar Ligi'nde de yarı finale yükselme başarısı gösteren Nabil Dirar, geçtiğimiz sezon başında Fenerbahçe'ye karşı 2 maçta da forma giymişti. Şampiyonlar Ligi Ön Elemesi'nde Fenerbahçe karşısında sahaya çıkan Dirar, Kadıköy'de sarı-lacivertli takımın 2-1 kazandığı mücadelede 76 dakika sahada kalmıştı. Faslı futbolcu, Monaco'nun sahasında 3-1 kazandığı ve turu geçtiği karşılaşmada ise 90 dakika oynamış, Falcao ve Germain'in attığı gollerin de asistini yapmıştı. Dirar'ın bu sezon çok sayıda maç kaçırmasının sebebi ise, Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk grup maçı olan Tottenham mücadelesinin 5. dakikasında yaşadığı sakatlık oldu.

Sakatlık nedeniyle sahalardan uzak kaldı

Monaco Teknik Direktörü Leonardo Jardim'in kadrodaki önemli isimlerinden olan Dirar, Şampiyonlar Ligi'nde yaşadığı sakatlık nedeniyle formasından uzun süre ayrı kaldı. Dirar'ın ligde fazla forma şansı bulamamasının bir diğer sebebi de, Fas Milli Takımı'yla birlikte Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele etmesiydi. Bu sezon Ligue 1'de 18 karşılaşmada 864 dakika forma giydi. Dirar bu maçlarda 1 gol atarken 3 de asist yaptı. Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale çıkan Monaco'da Dirar, 7 Devler Ligi mücadelesinde 234 dakika oynadı.

Hem sağda hem solda oynayabiliyor

Belçika'nın Saint Gilloise Kulübü'nde profesyonel olduktan sonra Diegen Sport'a transfer olan Dirar, burada 2 yıl forma giydikten sonra Westerlo'ya transfer oldu. Westerlo'daki 2 sezonluk performansının ardından Belçika'nın önemli ekiplerinden Club Brugge'a transfer olan 31 yaşındaki futbolcu, 2011-2012 sezonunun ara transfer döneminde Monaco'ya gitti. Fas Milli Takımı'nın formasını 25 kez giyen ve 2 gol atan Dirar'ın, aynı zamanda Belçika vatandaşlığı da bulunuyor. Asıl mevkisi sağ kanat olan 31 yaşındaki oyuncu, aynı zamanda sol kanat ve sağ bekte de oynayabiliyor. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Fenerbahçe Belçika Fransa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title