Haberler

    Dijital Pazarlama Uzmanlığı Sertifika Programı Başlıyor

    Her gün sayıları hızla artan e-ticaret platformlarının nitelikli iş gücü ihtiyacına isimtescil.net ve Plato Meslek Yüksek Okulu Dijital Akademi sertifika...

    - İsimtescil.net'in Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Tunalı; "e-ticaret ve paralelinde yürüyen pek çok ticari fikrin en büyük handikabı olarak nitelikli iş gücü açığını görüyoruz. Sektörün lider altyapı sağlayıcısı sıfatı ile gerek dernekler gerekse girişimcilerle olan görüşmelerimizde e-ticaret'in tutarlı bir biçimde büyümesi ve başarılı olabilmesi için sektörün çok daha fazla yetişmiş elemana ihtiyacı olduğu sonucuna vardık. Bu manada köşemize çekilip süreci uzaktan izlemek yerine taşın altına elimizi koyup, Meslek Yüksek Okulları ve Üniversitelerle işbirliği yaparak sektöre yeni uzmanlar kazandırmamız gerektiğine karar verdik." diyerek Türkiye'de bir ilk olan uygulamanın çıkış fikrini özetliyor.

    Yüzde 42'lik pazar payı ile alan adı sektörünü domine ettiklerini ve bu geniş portföyleri sayesinde ülkemizdeki pek çok e-ticaret projesine yakından temas etme şansları olduğunu ifade eden Tunalı, Global pazardaki gelişmeleri yakından izlemek için son 2 yıldır zamanının büyük bölümünü şirketin Los Angeles'da bulunan ofisinde geçirdiğini ve bu süre zarfında Endüstri – Akademi – Devlet üçgeni kurulmadan hiçbir ülkenin inovasyonu ticarileştirip, dünya pazarında konumlanabilecek işletmeler üretemeyeceği sonucuna vardığını ve bu sebepten orta ve uzun erimde sürecin Endüstri – Akademi ayağını oluşturma iradesinde üzerlerine düşün tüm sorumluluğu yerine getirmekte kararlı olduklarını sözlerine ekliyor.

    Şirketin İş Geliştirme ve Dijital Pazarlama süreçlerinden sorumlu yöneticisi Melih Andıç ise "Türkiye internet ekosistemini olgunlaştırmaya çalışan ve bu paralelde yeni girişimleri çok hızlı kabul edebilen bir ülke ancak bu girişimler doğru organizasyon yapılarına doğru personeller ile sahip olmadıkça hayatta kalma şanslarını yitiriyor. Biz Plato ile başlattığımız isimtescil Dijital Akademi eğitimleri ile sektöre yeni nesil pazarlama uzmanları kazandırmayı hedefliyoruz. " yorumunu yapıyor. Andıç ayrıca; "Gelinen noktada şirketler tedarik ve lojistik ağlarını kurma noktasında belli yetkinliklere sahip ancak pazarlama noktasında hala geleneksel davranıyor ve deneyim ekonomisinin belirlediği kurallara uygun hareket edemiyor zira dijital pazarlama öznesinde yetişmiş personel sayısı ihtiyaca cevap verebilecek yeterlilikte değil. Biz bu açığı kapatmak için 3 hafta sürecek temel bir eğitim programı hazırladık. Program sonunda gerçekleştirilecek ölçme ve değerlendirme sonucu sertifika almaya hak kazanan katılımcıların e-ticaret eko-sistemine katkı sağlayacağına inanıyoruz. " sözleri ile başlattıkları programın önemini vurguluyor.

    21 Aralık 2013 tarihinde Plato MYO Balat / İstanbul yerleşkesinde başlayacak ve 3 hafta sürecek İsimtescil Dijital Akademi Sertifika Programı kapsamında 60 katılımcıya eğitim verilmesi planlanıyor.

    Başvuruların eğitim başlangıcına kadar internet üzerinden alınacağı programa katılmak için www.isimtescil.net/akademi adresinde yer alan ön kayıt koşullarının yerine getirilmesi yeterli. Ayrıca program hakkındaki gelişmeleri sosyal medyada #isimtescilakademi hashtag'i ile takip etmekte mümkün.

    Teknokulis : http: //www.teknokulis.com

    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Los Angeles Türkiye Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title