Haberler

Diagne ve Mitroglou'nun Yokluğunda Sinan Gümüş, Malatyaspor Maçında Sahada

Geçen sezon zor maçlarda sahneye çıkıp şampiyonluğun kilidini açan Sinan Gümüş, Diagne ve Mitroglou'nun yokluğunda Evkur Yeni Malatyaspor maçında forvet pozisyonunda oynayacak.

Galatasaray camiasında genel kurulun yankıları sürerken, bir yandan da gelecek hafta kupada oynanacak Evkur Yeni Malatyaspor mücadelesi düşünülmeye başlandı. Millî arada Diagne ile Mitroglou'nun art arda yaşadığı sakatlıklar keyifleri kaçırsa da teknik direktör Fatih Terim'in yeni formülleri hazır. Geçen sezon kritik Konya ve Alanya maçlarında düğümü çözen, bir anlamda da şampiyonluk yolunu açan Sinan Gümüş'e yine görev düşecek.

FATİH TERİM'DEN MOTİVASYON

Alt adalesinden sakatlığı bulunan Mitroglou ile köprücük kemiği bağlantı noktasında çıkık olan Diagne, lig maçına yetiştirilmeye çalışılıyor. Bu sebeple Teknik Direktör Fatih Terim hazırlığını Sinan Gümüş üzerinden yapmaya başladı. 25 yaşındaki futbolcuyla birebir görüşmeler de yapan tecrübeli teknik adam Sinan'ın motivasyonunu da yukarıya çekmeye çalışıyor. Sinan hafta içi İstanbulspor ile oynanan hazırlık maçında bir gol atmıştı.

(Türkiye)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Yeni Malatyaspor Mbaye Diagne Sinan Gümüş Evkur Haberler

Bakmadan Geçme

Kızıl Goncalar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ömer 55. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 6-7 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Selahaddin Eyyubi 24. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 6 Mayıs Pazartesi 2024? Survivor kim kazandı? 6 Mayıs Pazartesi Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Gama Beyin Dalgaları: Ne İşe Yarar ve Nasıl Artırılır? Kabine toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine toplantısı kararları ne zaman açıklanacak, devam ediyor mu? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Numeroloji nedir, nasıl hesaplanır ve ne işe yarar? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Ömer canlı izle 2024! Star TV Ömer 54. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Ömer dizisi nereden izlenir? Ömer yeni bölümde neler olacak? Tarot Falı Nedir, Nasıl Yorumlanır ve Nasıl Bakılır? The King's Man: Başlangıç filmi oyuncuları kim? The King's Man: Başlangıç filmi konusu, oyuncuları ve The King's Man: Başlangıç özeti! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (3)

Tim 0135:

Sen gomis i gönder az bi para kurtarcam diye,çöp diagneye 12 ver, fosili çıkmış mitroglou yu getir forvet diye,kala kala Sinan a kal! Mitro yu getircenize eren i oynataydınız! Allah kahretsin bu futboldan anlamayıp,takımı dinamitleyenleri!

7
0
yanıtYanıtla
tim caciğine cevap cimbomdan:

cacik gibi yorum yapıyorsun üç keçiyi güdemezsin adamlar en iyisini aldı nebilsin gomis galatasaraydan büyük değil başların sizin gomissinize

yanıt1
yanıt2
Spor seven:

bence transfer sozlesmelerinde madde konulsun. futbolcu gelipde il bir ay/ 3 mac gibi surecte sakatalniyorsa yillik gelirirnin yuzde 50 odenmesin. Bu ne olm ya. . ülke acliktan bıguluyor, bizimkiler hala yabancilara eurocuklari yediriyor. yazikk yazik, Fatih elini tasin altina koy yada masaya vur yani biseyler yap cebinde saklama o elini :)))

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title