Haberler

Dha Yurt Bülteni-9

(YENİDEN)1)SURİYE'DE BORU HATTINDAKİ YANGIN TANK ATIŞLARIYLA SÖNDÜRÜLDÜSURİYE'de, rejim güçleri Rus ordusunun yardımı ile DEAŞ kontrolünde bulunan Palmira antik kenti yakınındaki Hiyan gaz sahasını ele geçirirken, ateşe verilen gaz boru hattındaki yangına tank atışıyla müdahale edildi.

(YENİDEN)

1)SURİYE'DE BORU HATTINDAKİ YANGIN TANK ATIŞLARIYLA SÖNDÜRÜLDÜ

SURİYE'de, rejim güçleri Rus ordusunun yardımı ile DEAŞ kontrolünde bulunan Palmira antik kenti yakınındaki Hiyan gaz sahasını ele geçirirken, ateşe verilen gaz boru hattındaki yangına tank atışıyla müdahale edildi.

Rus ve Suriye medyasında yer alan habere göre, Rejim güçleri, Rus ordusunun yardımı ile antik Palmira kenti yakınındaki Hiyan gaz sahasında kontrolü sağlarken, DEAŞ'lıların hava saldırılarından kurtulmak ve uçakların görüş mesafesini kapatmak için ateşe verdikleri gaz sahasındaki doğal gaz kuyularındaki yangınları da söndürmeyi başardı. Hiyan doğal gaz sahasındaki yangına çok sayıda itfaiye ve uzman ekipler ile ilk kez yangına T-62 ana muharebe tankları ile müdahale edilmesi görüntülerde yer aldı. Görüntülerde, yangına yaklaşan tank, içerisinde kimyasal bir madde olan mühimmatı alevlere attı ve ardından itfaiye ekipleri köpüklü kimyasallar sıkarak alevleri söndürdü. Böylelikle Tank atışları ile bir yangının söndürülmesi işleminin ilk kez gerçekleştirildiği belirtildi.

Görüntü Dökümü

--------------

-Görüntüler Rus televizyonuna aittir.

Ferit ASLAN/DİYARBAKIR,

=======================================================

2)BAKAN TÜFENKÇİ: HOLLANDA'YA EKONOMİK YAPTIRIM DÜŞÜNMÜYORUZ

GÜMRÜK ve Ticaret Bakanlığı tarafından organize edilen 'Üreten Türkiye Konuşuyor' adı verilen toplantıların ilki Van'da gerçekleştirildi. Toplantı sonrası açıklama yapan Bakan Tüfenkçi Hollanda'ya ekonomik yaptırım düşünmediklerini söyledi.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, sendika başkanları ve işadamları Van'da bir otelde yapılan toplantıya katıldı. Toplantının açılış konuşmasını, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu yaptı. İlk toplantıyı Van'da yapmalarının anlamı olduğunu belirten Hisarcıklıoğlu, "Güneş yeniden doğudan yükselmeye başlıyor. Biz de güneşin doğduğu şehirdeyiz. Van'ı ne kadar bağrımıza basıyorsak, Van'da o kadar bizi bağrına basıyor" dedi.

BİRLİĞİMİZİ KİMSE BOZAMAZ

Toplantıda 15 Temmuz darbe girişimine de değinen Hisarcıklıoğlu, zor bir süreçten geçtiklerini vurgularken, şöyle dedi:

"Terör örgütleri aynı dönemde ülkemizi hedef aldı. Darbe girişimi ülkemize büyük sıkıntı yaşattı. Emin olun bu yaşananların yarısı başka bir ülkenin başına gelse ayakta kalamazdı. Allah'a şükür ayaktayız. 7'si değil 70'i bir araya gelse birliğimizi bozamaz. Küresel dengesizliklerin oluştuğu yeni bir döneme giriyoruz. Reform yaparak öne geçmek istiyoruz. Bu döneme çok iyi hazırlanmalıyız. Bütün bunlar için bizim öne çıkaracak adımlara ihtiyacımız var. İçeride safları sıklaştırmalıyız, gün omuz omuza verme günüdür. Eskiden siyasetçiler konuşuyordu, biz dinliyorduk. Şimdi siyasetçilerimiz diyor ki 'siz konuşun biz dinleyelim.' Van'ın, bölgenin ve Türkiye'nin ekonomisini istişare edeceğiz."

ÜRETEN EKONOMİNİN AKTÖRLERİNİ BİR ARAYA GETİRİYORUZ

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci de, üreten ekonominin aktörlerini bir araya getirmek üzere bu toplantıları planladıklarını söyledi. Türkiye genelinde 12 toplantı yapacaklarını belirten Bakan Tüfenkçi, ilk toplantıyı Van'da gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını anlattı. İş dünyasından her kesimin katılımıyla toplantının gerçekleştirildiğini belirten Bakan Tüfenkçi, şöyle konuştu:

"Hükümetimizin ekonomide almış olduğu tedbir, sağladığı teşviklerin ve ekonomimizin gelmiş olduğu son durum ile gelecek beklentilerini istişare edeceğiz. Bölgesel sinerji merkezleri ve gelişim eksenlerini değerlendirerek, üreten ekonominin ihtiyaç ve etki analizini yapacağız. Hep birlikte ülke olarak daha fazla nasıl üretiriz sorusuna cevap arayacağız. Bakanlık olarak yaklaşık 3,5 milyon ticaret erbabına doğrudan hizmet veriyoruz. Hizmetlerimizin daha etkin ve verimli sunulması için doğru politikalar oluşturulabilmesine ihtiyaç vardır. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı olarak, ekonomimize hız kazandıracak birçok yeni mekanizmayı uygulamaya aldık."

SEBZE VE MEYVE TİCARETİNDE YENİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR

Hal Kanunu ile birlikte sektörde önemli dönüşümler yaşandığına dikkat çeken Bakan Tüfenkçi, "Bunları yeterli görmüyoruz. Özellikle, üretici örgütlerinin piyasada daha etkin olmasına, sebze ve meyve ticaretinde yaşanan ürün zayiatlarının minimuma indirilmesine ve üretici ile tüketici arasındaki fiyat farkının azaltılmasına yönelik çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ülkemizdeki başarılı üretici örgütü uygulamalarını yakından takip ediyoruz. Üretici örgütlerine ilişkin bir model oluşturmayı ve bu modeli tüm ülkemizde yaygınlaştırmayı hedefliyoruz. Aynı zamanda, üretici örgütlerine yönelik vergi avantajları da dahil olmak üzere bir takım teşvik mekanizmalarını hayata geçirmeyi planlıyoruz" dedi.

Bakan Tüfenkçi elektronik alışveriş sitelerini daha güvenli hale getireceklerini, güven damgası sistemini oluşturmak için bir çalışma başlattıklarını söyledi.

HOLLANDA'YA EKONOMİK YAPTIRIM DÜŞÜNMÜYORUZ

Bakan Tüfenkçi toplantı sonrası otelden ayrılırken gazetecilerin Hollanda ile ilgili sorularını cevapladı. Bakan Tüfenkçi Hollanda'ya ekonomik anlamda bir yaptırım düşünmediklerini anlatırken, "Bakanlar Kurulu'nda almış olduğumuz siyasi ve hukuki yaptırımların dışında şu anda bir yaptırım uygulamıyoruz. Ama ilerki zamanlarda ekonomik yaptırımlarda gündeme gelibilir" dedi.

Görüntü Dökümü

---------------

-Bakan Tüfenkçi nin açıklamaları

Osman BEKLEYEN-Murat ÇAĞLAR/VAN,

===========================================================

3)BAKAN AĞBAL'DAN MALİYE BAKANLIĞI'NA PERSONEL ALIMI MÜJDESİ

KONYA'da 16 Nisan'da yapılacak referandumla ilgili kampanya çalışmasını sürdüren Maliye Bakanı Naci Ağbal, sabah saatlerinde kent merkezinde işadamlarıyla bir araya geldikten sonra Akören İlçesi'ne ziyaret etti. Burada partilileriyle biraya gelen Bakan Ağbal, personel alımını ilişkin soru üzerine Maliye Bakanlığı'na personel alımı yapılacağı müjdesini verdi. Ağbal, "Maliye Bakanlığı özelinde inşallah yakın bir zamanda hem uzmanlıkta hem de müfettişlikte sınavlar açacağız." dedi.

Bakan Ağbal daha sonra Güneysınır İlçesi'ne geçti.

Görüntü Dökümü

----------------

Bakan Ağbal'ın açıklaması

(Haber- Kamera: KONYA DHA))

===========================================================

4)ÜMİT ÖZDAĞ: HOLLANDA GERGİNLİĞİ KAYIKÇI KAVGASI

GAZİANTEP Bağımsız Milletvekili Ümit Özdağ, Hollanda ve Almanya ile yaşanan gerilimi 'kayıkçı kavgası'na benzetip, suni gündemle iki ülkenin liderlerinin de yaklaşan seçimler öncesi oy kazanmaya çalıştığını savundu.

Hatay'a gelen Gaziantep Bağımsız Milletvekili Ümit Ödağ, Gazeteciler Cemiyeti'nde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Hollanda ve Almanya ile yaşanan gerilime değinen Özdağ, şunları söyledi:

"Yetkililer bu referandum sürecinin bir parçası olarak arayış içindeyken, sahte bir mağduriyet arayışı, ortaya Almanya ve Hollanda'yla 'kayıkçı kavgası' şeklindeki krizleri çıkardırlar. Ancak bunları çıkarırken Türk devletini ayağa düşürdüler, Türk devletinin bir bakanının derdest edilmesine yol açtılar. Hollanda'nın yaptığı şeyi kabul etmemiz mümkün değildir, unutmamız da mümkün değildir. Ama 'sabrımızı daha fazla zorlamasınlar' anlayışı üzerine kurulmuş bir dış politikanın Hollanda'dan herhangi bir şekilde bununla ilgili hesap sorması mümkün değildir. AK Partili, bir vekilin söylediğine göre hiç de bu durumdan mutsuz görünmüyorlar, çok sevinmişler Hollanda'yla bu krizin çıktığına, bir Türk bakanın bu şekilde aşağılanmasından çok mutlu olmuşlar, çünkü aman biz yüzde 2 evet oylarını artırdık havası içindeler. Zaten amaçları buydu. Ama seçmen bu tuzaklara düşmeyecek kadar artık bu oyunların farkında. Öbür taraftan Hollandalı Başbakan da seçime giderken ırkçılara oy kaybettirmedi, Türk işçileri köpeklerle ısırtarak. Her iki tarafta çok mutlu, hem Hollandalı Başbakan hemde Erdoğan çok mutlu. Ama Binali Yıldırım'ın ne kadar mutlu olduğuna emin değilim, çünkü ben Binali Yıldırım'ın hayır oyu vereceğini düşünüyorum."

16 NİSAN ÖNCESİ SÜLEYMAN ŞAH TÜRBESİNİN YERİ DEĞİŞECEK

Önümüzdeki günlerde bir seçim yatırımı olarak, Suriye'deki tek Türk toprağı olan Süleyman Şah'ın türbesinin bulunduğu alanın yerinin yeniden değişeceğini iddia eden Özdağ, daha sonra şunları söyledi:

"Bakın önümüzdeki günlerde önümüze yeni bir tür olarak sahte mağduriyetler ve sahte zaferler gelecek. Mesela ayın 16'sından önce bir terör örgütünün önünden tarihte ilk defa yapılan türbe kaçırma operasyonuyla Türkiye'ye getirilen devletimizin kurucusunun dedesinin mezarının tekrar eski yerine götürülmesi planlanıyor. Başbakan çıkıp diyor ki, 'Başkanlık gelince terör bitecek.' E sen Başbakan olarak ne yapıyorsun kardeşim, sen niye bitirmiyorsun, senin işin ne, başkanlık gelince yeni bir ordu mu gelecek, yeni bir polis, jandarma mı gelecek? ya da terör örgütleri 'Başkanlık gelirse, yahu başkanlık geldi, çok korktuk, terörü bitirelim mi diyecek', niye bu halka yalan söylüyorsunuz."

Görüntü Dökümü

------------------------

-Toplantıya katılan gazeteciler detay

-Bağımsız Milletvekili Ümit Özdağ'ın konuşması

SÜRE: 04' 01" BOYUT: 123 MB

Haber-Kamera: Ramazan ÇELİK/HATAY,

=========================================================

5)BAKAN KAYA'YA PERSONELİNDEN DESTEK

AİLE ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Hollanda Başkonsolosluğuna girişine izin verilmemesine ilişkin Şanlıurfa Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü personeli destek açıklamasında bulunarak, Hollanda'nın tutumunu kınadılar. Şanlıurfa Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü bahçesinde toplanan personeller, Bakan Fatma Betül Saya Kaya'ya destek vermek amacıyla basın açıklamasında bulundu. Toplanan personel adına basın açıklamasını okuyan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Bilici, şunları söyledi; "Bugün buraya genelde Avrupa'nın özel olarak da Hollanda'nın sayın Bakanımız Fatma Betül Sayan Kaya, başta olmak üzere tüm siyasetçilerimize ve burada yaşayan vatandaşlarımıza karşı uyguladıkları; demokratik değerlere uymayan hukuka aykırı nezaketten yoksun siyasi etik ve seviyeden uzak davranış ve uygulamalarını ilan etmek ve kınamak üzere toplanmış bulunuyoruz. Sevmesek de hoşlanmasak da başkalarının duygu ve düşüncelerini rahatça ifade etmeleri özgürce seyahat etmeleri mülkiyet hakkı diplomatik dokunulmazlık siyasi etik gibi değerler demokrasilerin ve hukuk devletlerinin vazgeçilmez unsurlarıdır. Demokrasi insan hakları ve hukuk devleti kurallarını ciddiyetle bağlı olduklarını her fırsatta ağızlarından düşürmeyen çevreler bütün bu iddialarını söylemlerini ve geleneklerini kısa bir süre içeresinde toplu halde askıya aldıklarına hayretle ve esefle şahit oluyoruz. Bu münasebetle başta Hollanda olmak üzere; Avrupa ülkelerini buralarda yaşayan vatandaşlarımıza ve siyasetçilerimize karşı uyguladıkları antidemokratik insan haklarına aykırı adalet ile bağdanmayan tutum davranış ve uygulamalarından biran önce vazgeçmeye davet ediyoruz. İnsanımıza ve siyasetçilerimize karşı sergilenen bu kabul edilmez ilkelliği ve gericiliği bizler, şiddetle kınadığımızı ilan ediyoruz" şeklinde konuştu.

Görüntü Dökümü

----------------------------------

Aile ve Sosyal Politikalar il Müdürlüğü

Bahçede toplanan personel

İl Müdürü Hasan Bilici'nin konuşması

Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Ömer ŞULUL-ŞANLIURFA-DHA)

GÖRÜNTÜ BOYUTU: 153 MB

=======================================================

6)CHP KADIN KOLLARI GENEL BAŞKANI KÖSE: TÜRKİYE, PROTOKOLE UYMADI

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, Hollanda'da yaşananların kabul edilemeyeceği belirterek, "ncak devletler arasında bir protokol imzalanmışsa, biz de ülke olarak bu protokole uymak durumundayız. Problem, protokole uymayıp ülkeyi bu duruma düşürmek" dedi.

Halk oylaması çalışmaları kapsamında Çorum'a gelen CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, partisinin il başkanlığını ziyaret etti. CHP İl Başkanı Hasan Suvacı, Merkez İlçe Başkanı Ali Rıza Suludere ve Kadın Kolları İl Başkanı Firdevs Yalçın ile partililerle görüşen Köse, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Türkiye'nin 16 Nisan'da anayasa değişikliği için halk oylamasına gideceğini belirten Köse, ülke için hiç uygun olmayan bir dönemde anayasa değişikliğinin görüşülmesinin yanlış olduğunu ve Türk milletinin 16 Nisan'daki halk oylamasında, aslında anayasa değişikliğini değil, rejim değişikliğiyle ilgili bir karar vereceğini söyledi.

Yeni sistemde hak ve özgürlüklerin kısıtlandığını ve birçok mağduriyet yaşanacağını ifade eden CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, "Bu sistem hak ve özgürlüklerin tek bir kişiye verileceği bir sistemdir. Yapılmak istenen parlamenter demokratik sistemin ortadan kaldırılması girişimidir. Bu değişiklikle cumhurbaşkanı yasama, yürütme ve yargı yetkilerini tümüyle kendi üzerine almaktadır. Böylece demokratik rejimin en önemli özelliği olan kuvvetler ayrılığı ilkesi yok edilmektedir. Oysaki gerçek demokratik başkanlık sisteminde güçlü olan kuvvetler ayrılığı ilkesidirö dedi.

Türkiye'de olağanüstü halin devam ettiğini ve koşulların anayasa değişikliği için uygun olmadığını anlatan Köse, "Getirilmek istenen sistem cumhuriyetin kurucu değerlerine karşı yapılan bir saldırıdır. Hakların güvence altına alınmadığını, güçler ayrılığının belirlenmediği bir toplumda hukukun üstünlüğü ilkesinin tarihe karışacağını bildiğimiz için biz bu sisteme 'hayır' diyoruz. Hataların, eksiklerin, yanlışların sadece demokrasi rejiminde ve özgür bir meclis kurulduğunda olabileceğini düşündüğümüz için bu getirilmek istenen sisteme biz 'hayır' diyoruz. Cumhuriyetimize, demokrasimize, ülkemizin geleceğine sahip çıkmanın onuru ve en doğal hakkımız olan direnme hakkımızla bu sisteme 'hayır' diyoruz. 17 Nisan'da hayırlı bir sabaha uyanmak dileğiyle" diye konuştu.

Fatma Köse, Hollanda'nın Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'ya yönelik skandal tavrına ilişkin soru üzerine de açıklamalarda bulundu. Hollanda'da yaşananların hakaret ve ayıp olduğunu dile getiren Köse, "Bu ülkenin bakanına, milletvekiline karşı hiç kimsenin böyle bir davranışta bulunmaya hakkı yoktur. Öncelikle bunu kabul ederim. Ancak devletler arasında bir protokol imzalanmışsa, biz de ülke olarak bu protokole uymak durumundayız. Problem, protokole uymayıp ülkeyi bu duruma düşürmek. Bu da mevcut iktidarın düşünmesi gereken bir konudur. Aslında ülkeler arasında bir protokol imzalamış. Bu protokolü imzalayan kişi mevcut cumhurbaşkanı. Yani hem bu protokol imzalayacaksınız hem de bunu ihlal edeceksiniz. Bu son derece yanlış bir şey. Türkiye Cumhuriyeti'ni, dış ülkeler nezdinde bu duruma düşürmeye hiç kimsenin hakkı da yoktur haddi de değildir. Ayrıca en büyük anketi Türk halkı verecektirö dedi.

Görüntü Dökümü:

--------------------

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, açıklama

Partililerden detay

Detaylar

(SÜRE: 4 DK ) (BOYUT: 142 MB)

Haber- Kamera: Yusuf ÇINAR/ÇORUM,

========================================================

7)NİĞDE' YE DE KAR YAĞDI

NİĞDE'de kent merkeziu ve yüksek kesimlere kar yağdı. Soğuk hava ve kar yağışı Niğde'de yaşamı olumsuz yönde etkiledi. Kar Niğde merkezde aralıklarla yağarken, yüksek kesimlerde yüksekliği 10 santimetreye kadar ulaştı.

Görüntü Dökümü

---------------------------

Kar yağışından görüntü

Vatandaşlardan görüntü

Atatürk heykelinden görüntü

Süre: 1 dakika Boyut: 67MB

Haber-Kamera: Ali KADI/NİĞDE,

===========================================================

8)GASPÇILAR, OTOGARDA YAKALANDI

ADANA'da 17 yaşındaki T.A. ile aynı yaştaki arkadaşı E.M.S., müşteri olarak bindikleri taksinin sürücüsünü, "Bir iyi bir de kötü haberimiz var. İyi haber canını bağışladık, kötüsü ise bütün paranı vereceksin" diyerek tabanca görünümündeki çakmak ve bıçakla tehdit edip 335 lirasını gasp etti. Gasp şüphelileri, otobüse binip kaçmak isterlerken otogarda yakalandı.

Merkez Otogar'da taksicilik yapan 44 yaşındaki Abdurrahman Ataç'ın yanına gelen 2 genç, Meydan Mahallesi'ne gideceklerini söyleyerek araca bindi. Gitmek istedikleri yere geldiklerinde ise taksinin ara sokağa girmesini isteyen gençlerden önde oturan T.A. oyuncak tabanca, arkadaki E.M.S. ise bıçak çekip Ataç'ın boğazına dayadı. T.A., "Sana bir iyi bir de kötü haberimiz var. İyi haber canını bağışladık, kötüsü ise bütün paranı vereceksin" diyerek Ataç'ın bütün parasını istedi. Gaspçılar, Abdurrahman Ataç'ın bütün direnmesine rağmen cebindeki 400 lirayı aldı. Aracında yakıt kalmadığını söyleyen Ataç, paranın 65 lirasını geri aldı.

Şüpheliler, aldıkları 335 lira ile kaçarken, Abdurrahman Ataç ise şikayetçi oldu. Tekrar otogara gelen Abdurrahman Ataç, Kayseri'ye gitmeye hazırlanan otobüse koşarak binen gaspçıları fark edip, polisi aradı. Otogar polise, otobüsteki T.A. ve E.M.S.'yi gözaltına alındı.

Zanlıların üzerinden, olay sırasında kullandıkları bıçak ile tabanca görünümündeki çakmak ele geçirildi. Kayseri'de kaldıkları yurttan firar ettikleri belirlenen T.A. ile E.M.S., Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Olay ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Görüntü Dökümü

-------------------------

Taksici Abdurrahman Ataç'ın olayı anlatması

***GÜVENLİK KAMERA GÖRÜNTÜLERİ***

Zanlıların Kayseri otobüsüne binerken görüntüler

Zanlıların taksiye binerken görüntüleri

SÜRE: 04'09" BOYUT: 465 MB

Haber-Kamera: Fatih KARAÇALI/ADANA,

======================================================

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fatma Köse Hollanda Suriye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title