Haberler

Dha Yurt Bülteni - 17

Bursa'ya şehit ateşi düştü (2)ŞEHİDİN SON PAYLAŞIMI YÜREK BURKTUŞehit Harun Arvas'ın kendi sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşım yürekleri burktu.

Bursa'ya şehit ateşi düştü (2)

ŞEHİDİN SON PAYLAŞIMI YÜREK BURKTU

Şehit Harun Arvas'ın kendi sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşım yürekleri burktu. 2015 yılında Türk Silahlı Kuvvetleri'nde göreve başlayan Arvas'ın "Kendim uzak haylim yakın, resmime bakıp ağlamayın sakın, kıymetim varsa duvara asın, kıymetim yoksa ateşe atın...." sözlerini paylaştığı görüldü.

Haber: Mehmet İNAN / BURSA,

==================================

Ak Partili Miroğlu, 15 Temmuz şehidinin kabrini ve ailesini ziyaret etti.

AK Parti Milletvekili Orhan Miroğlu, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Ankara Gölbaşı'ndaki Özel Harekat Daire Başkanlığı'nda şehit olan polis memuru Velit Bekdaş'ın Mardin'in Midyat İlçesi'nde bulunan kabrini ve ailesini ziyaret etti.

Ak Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu ve beraberindeki partililer, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Ankara Gölbaşı'ndaki Özel Harekat Daire Başkanlığı'nda şehit olan polis memuru Velit Bekdaş'ın Midyat İlçesi'nde bulunan ailesini ziyaret etti. Midyat'ın Yunus Emre Mahallesi'nde bulunan aileyi ziyaret eden Miroğlu ve beraberindekiler, burada şehit Velit Bekdaş'ın babası Abdulkadir ve annesi Leyla'ya başsağlığı dileklerini ileterek dua etti. Daha sonra sonra Seyfettin Güneştan Caddesi üzerinde bulunan Hacı İsa Cengiz Mezarlığı'na geçen Miroğlu, burada şehit Velid Bekdaş'ın kabrini ziyaret ederek, mezarı başında dua etti. Milletvekili Miroğlu daha sonra şehidin anne ve babasına yanında getirdiği papatya çiçeğini verdi.

Mezarlık çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Miroğlu, "15 Temmuz'u, şehitlerimizi anma, 15 Temmuz'un Türkiye'ye yol açtığı zararları yeniden hatırlama ve bu zararlara ve felakete yol açan insanlardan hesap sorma günü olarak değerlendirmek lazım. Şehitlerimiz Türkiye için ölümsüzdür. Böyle bir güne ihtiyaç vardı. Şehitlerimizin hayatı pahasına Türkiye'nin bağımsızlığını, onurunu koruduklarını biliyoruz. Bu koruma için şehitlerimize ayrı ayrı minnet borçluyuz. Türkiye Cumhuriyeti yurttaşı herkes bu minnettarlığı hissedecek. Bütün şehitlerimize Allah rahmet diliyorum. Velit Bekdaş kardeşimiz Midyat'ta verdiğimiz bir şehitti. Teröre karşı mücadelede şehit olmuş çok kardeşlerimiz var. Velit Bekdaş kardeşimiz de 15 Temmuz canileri tarafından şehit edilmiş bir kardeşimizdi. O'na Fatiha okuduk, mezarı başında tekrar andık ailesiyle birlikte. Bir yıl önce başlayan o acıyı yeniden paylaşma fırsatı bulduk."dedi.

ŞEHİDİN AĞABEYİ İDAM İSTEDİ

Şehit Velid Bekdaş'ın ağabeyi Veysi Bekdaş ise "Rabbim tüm şehit ailelerine yardım etsin. Yani içlerindeki bu yangını söndürsün. Geçen de söyledim, tekrar ediyorum, hükümet olarak idam sözü vermişlerdi, inşallah en kısa zamanda idam kararı çıkar. Tek temennimiz budur."dedi.

Görüntü Dökümü:

------------------------

Ak partililerin şehidin evine gitmesi

Şehidin babasının misafirleri karşılaması

Şehidin fotoğrafı ve Türk bayrağı

Duvara asılı şehit polisin fotoğrafı

Şehit ailesini ziyaret edenlerin dua okuması

Şehidin mezarının yıkanması ve çiçeklerinin sulanması

Şehit mezarında dua edilmesi

Milletvekilinin şehidin anne ve babasına papatya vermesi

Miroğlu'nun açıklaması

Haber: Mehmet Halis İŞ/MİDYAT, (Mardin), -

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Orhan Miroğlu Ak Parti Midyat Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı?
title