Haberler

Dha İstanbul - (Ek Görüntüyle) İstanbul'da Sis Etkili Oluyor

İstanbul Boğazı'nda ve bazı bölgelerde sabaha karşı sis etkili oluyor.

İstanbul Boğazı'nda ve bazı bölgelerde sabaha karşı sis etkili oluyor.

Özellikle İstanbul Boğazı'nda etkili olan sis nedeniyle görüş mesafesi düşerken, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü de görünmez hale geldi. Sis Taksim Meydanı ve Fatih'te de etkili oldu.

İstanbul'da gece boyu devam eden yoğun sis, sabah saatlerinde de yer yer etkisini sürdürünce Şehir Hatları'nda iptale neden oldu. Sarıyer-Eminönü ring seferi iptal edildi. İBB Trafik Kontrol Merkezi ise TEM Bahçeşehir-Altınşehir-Halkalı ve D100 Beylikdüzü-Ambarlı bölgelerinde yoğun sis nedeniyle görüş mesafesinin düştüğü belirtildi ve sürücüler uyarıldı.

Görüntü Dökümü:

--------------------------

Haliç köprüsünden siste ilerleyen araçlar

Cevizlibağ metrobüsden görüntü

Cevizlibağ D-100 Karayolu'nda siste ilerleyen araçlar

Genel ve detaylar

-----------------------------

-Taksim meydanı

-15 Temmuz Şehitler Köprüsü

-Fatih Sultan Mehmet Möprüsü

-Boğazdan geçen tekne

-Köprüde oluşan sis izleyen vatandaş

-Genel ve Detaylar

-----------------

-Siste ilerleyen araçlardan detay görüntü

-Sisten genel ve yakın detaylar

-Boğazda oluşan sisten detay görüntü

-Boğazda gidip gelen vapurlardan detay görüntü

-Vapurdan inen insanlardan detay görüntü

-Kız Kulesinin sis ile kaplanması

-Beşiktaş İskelede sisi seyreden insanlardan detay görüntü

-İskelede oturan köpekten detay görüntü

--------------------

-D-100 Haliç'ten sis görüntüsü

-Balat sahilden sis görüntüsü

-Sahilde balık tutanlardan görüntü

-Detaylar

21.10.2017 - 05.48 Haber Kodu : 171021005

21.10.2017 - 07.40 Haber Kodu : 171021006 - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fatih Sultan Mehmet Cevizlibağ Taksim Haliç Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title