Haberler

Dha İstanbul Bülteni - 4

1- BAYKAL: CHP TEHDİTLE, ÖFKEYLE, SOPA SALLAYARAK YÖNETİLEMEZ.CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, "CHP tehditle, öfkeyle, sopa sallayarak yönetilemez.

1- BAYKAL: CHP TEHDİTLE, ÖFKEYLE, SOPA SALLAYARAK YÖNETİLEMEZ.

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal,

"CHP tehditle, öfkeyle, sopa sallayarak yönetilemez. Ülkenin bu ortamında, Cumhuriyet Halk Partisi'nin  bir an önce toparlanıp kendine gelmesine acil ihtiyaç var"

Haber-Kamera: İdris TİFTİKCİ - İSTANBUL DHA

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, eski İstanbul Belediye Başkanı Ahmet İsvan için Levent Afet Yolal Camii'nde düzenlenen cenaze törenine katıldı.

Tören öncesi basın mensuplarının, CHP Milletvekili Sağlar hakkında disiplin sürecinin başlatılmasına ilişkin sorusu üzerine Baykal, "CHP tehditle, öfkeyle, sopa sallayarak yönetilemez. Ülkenin bu ortamında, Cumhuriyet Halk Partisi'nin bir an önce toparlanıp kendine gelmesine acil ihtiyaç var" yanıtını verdi.

Görüntü Dökümü:

----------

-Baykal'ın açıklamaları

04.05.2017 - 14.24 Haber Kodu : 170504102

===========================

2- AHMET İSVAN'IN CENAZESİNE KILIÇDAROĞLU, BAYKAL VE İNCE DE KATILDI

Haber-Kamera: Ezgi ÇAPA - İdris TİFTİKCİ / İSTANBUL DHA

İstanbul'un 1973-1977 yılları arasında belediye başkanlığı görevini yürüten Ahmet İsvan'ın cenazesi, Levent'te Afet Yolal Cami'nde öğleyin kılınan ceanaze namazı sonrası, toprağa verilmek üzere Yalova'ya götürüldü.

CHP'DEN ÜST DÜZEY KATILIM

Törene İsvan'ın oğulları Osman, Orhan ile kızı Nurhan İsvan, torunları, aile mensuplarının yanı sıra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP TBMM Grup Başkanvekilleri Engin Altay, Akif Hamzaçebi, CHP Milletvekillleri Deniz Baykal,  Muharrem İnce, Gürsel Tekin, Sezgin Tanrıkulu,  CHP Eski Genel Başkanı Altan Öymen'ın yanısıra  Berhan Şimşek, Mehmet Sevigen'in de aralarında bulunduğu eski ve yeni milletvekilleri, bazı ilçelerin belediye başkanları da katıldı. CHP'de disipline sevkedilen Fikri Sağlar da cenaze törenindeydi. Sağlar'ın atrka saflarda yer alması ve CHP kurmaylarıyla yan yana gelmediği görüldü.

ESKİ YENİ BELEDİYE BAŞKANLARI DA TÖRENDİ

Ahmet İsvan'ın cenaze töreninde bugün İstanbul Belediye Başkanlığı görevini yürüten Kadir Topbaş'ın yanı sıra eski belediye başkanları Nurettin Sözen ve Ali Müfit Gürtuna da vardı. Cenaze törenine katılan Başbakan Eski Yardımcılarından  Murat Karayalçın, "Ahmet İsvan'ı rahmetle ve sevgiyle anıyoruz. Çok özel birisiydi. Türkiye siyasetinde hizmetleriyle, kişiliğiyle, değerlendirmeleriyle çok özel bir yer tutmuştu. Hepimizin gönlünde özel bir yeri var" şeklinde konuştu. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ise İstanbullulara baş sağlığı dileyerek, "Türk siyasi hayatında, yerel yönetimde idealleri ve hedefleri olan, kararlılığı ile bilinen ve İstanbul'da birçok alanda ilklere imza atan bir kişiliğe sahip" dedi.

Görüntü Dökümü

---------

-Cenaze töreninden görüntü

-CHP eski Genel Başkanı Baykal'ın görüntüsü

-CHPli milletvekillerinin saf tutması

-CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun cenazeye gelmesi ve herkesle tokalaşması

-Baykal ve Kılıçdaroğlu'nun yanyana konuşması

-Cenaze töreninden görüntü helallik alınması

-Tabutun omuzlara alınması

-Karayalçın ile röp.

-Topbaş ile röp.

-Genel ve detay görüntler

04.05.2017 - 14.45 Haber Kodu : 170504113_

=================================

3- "ÇERKES CENGİZ" GÖZALTINA ALINDI (2)

'Çerkes Cengiz' lakaplı Cengiz Şıklaroğlu'nun  100 araçlık konvoyla cezaevine gitme görüntülerinin şov amaçlı yapıldığı ortaya çıktı.

Haber-Kamera: Cengiz ÇOBAN - İSTANBUL DHA

'Çerkes Cengiz' lakaplı Cengiz Şıklaroğlu, Ataşehir'deki evinde gözaltına alındı.

CEZAEVİNE HİÇ GİRMEMİŞ

10 aylık hapis cezasını yatmak üzere 100 araçlık konvoyla cezaevine gittiği yönünde haberler çıkan Cengiz Şıklaroğlu'nun cezaevine girmediği ortaya çıktı. Ataşehir'deki evinde bu sabah gözaltına alınan Cengiz Şıklaroğlu emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şıklaroğlu adliyeye sevkedilirken, "Ben yanlış birşey yapmadım" dedi. Gazetecilerin 'cezaevine girmediniz mi' sorusuna ise, "Denetimli serbestim" yanıtını verdi.

EMNİYETTEN AÇITLAMA

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Son günlerde yazılı ve görsel medyada kendisini suç örgütü lideri gibi tanıtıp toplum üzerinde algı yaratarak kişiler üzerinde korku salmaya çalışan ve hakkında ruhsatsız silah taşıdığı yönünde ihbarlar bulunan C.Ş., saat 06.30'da Ataşehir'deki evinde yakalanmıştır" denildi.

Açıklamada,  Şıklaroğlu'nun evinden ruhsatsız tabanca, kurusıkı tabanca, 3 ruhsatsız av tüfeği ve 193 değişik çapta fişek çıktığı da belirtildi.

Görüntü Dökümü:

--------

-Şıklaroğlu'nun polis merkezinden çıkarılması

-Sorulara yanıtı

-Evdeki aramalar

-Ele geçirilenler

04.05.2017 - 13.53 Haber Kodu : 170504079

========================

4- İSTANBUL'DA "KURT KAPANI 3" DENETİMİ

Haber-Kamera: Zeki GÜNAL - İSTANBUL DHA

İstanbul'da "Kurt Kapanı 3" denetimi yapılıyor.

İstanbul İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan'ın  yönettiği denetim  Beşiktaş, Beyoğlu, Şişli, Sarıyer ve Kağıthane'de 100 ekip ve 1500 polisin katılımıyla gerçekleştiriliyor.

Denetime özel harekat polisleri de zırhlı araçlarla eşlik ediyor.

Görüntü Dökümü:

-----------

-Denetimlerden görüntüler

==========================

5- KEMAL KILIÇDAROĞLU'NDAN KUŞTEPE'DE ZİYARET

Haber-Kamera: Hasan YILDIRIM Mustafa ÖZDABAK- Özgür EREN  İSTANBUL DHA

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü,  Şişli Kuştepe Mahallesi'nde hasta ziyaretinde bulundu.

Kılıçdaroğlu roman vatandaşların çoğunlukta olduğu Şişli Kuştepe Mahallesi'nde hasta ziyaretinde bulundu. Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran ve CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ile beraber Kuştepe'ye gelen Kılıçdaroğlu, felçli hasta Cavit Şenyurt'u evinde ziyaret etti. Ziyaret sonrası mahallelinin sevgi gösterisi ile karşılanan Kılıçdaroğlu, çevredekilerin sorunlarını dinledi. Bir sorunu olduğunu ve sadece Kılıçdaroğlu ile konuşmak istediğini belirten Zeliha Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun aracına binerek derdini anlattı.

Kılıçdaroğlu, ziyaret sonrası mahalleden ayrıldı.

Görüntü Dökümü:

---------

-Kemal Kılıçdaroğlu'nun mahalleye gelişi

-Kılıçdaroğlu'nun küçük çocuğu sevmesi

-Hayri İnönü il Kemal Kılıçdaroğlu'nun felçli hastayı ziyaret etmesi

-Ziyaret sonrası mahallede gezmesi

-Vatandaşların dertlerini dinlemesi

-Zeliha Erdoğan isimli kadının Kılıçdaoğlu ile arabada konuşması

-Kılıçdaroğlu'nun mahalleden ayrılması

-Genel ve detaylar

============================

6- ZEYBEKCİ: İNGİLTERE İLE SERBEST TİCARET ANLAŞMAMIZIN GÖRÜŞMELERİ DEVAM EDİYOR

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci,

" İngiltere ile şu anda teknik anlamda Brexit (İngiltere'nin Avrupa Birliği'nden ayrılma kararı) sonrasında, Brexit'in olduğu gün devreye girecek şekilde çok kapsamlı bir serbest ticaret anlaşmamızın şu anda görüşmeleri devam ediyor"

Haber: Gülseli KENARLI - Kamera: Güven USTA / İstanbul DHA

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Forum İstanbul 2017" de düzenlenen "Türkiye'nin geleceğini tasarlarken, ihracatta atılım yılı 2017" konulu panele katıldı.

Zeybekci panelde yaptığı konuşmasında, "Yüzde 50 artı biri talep eden, kendi hayallerini, kendi projelerini, kendi samimiyetini, sevdasını millete anlatabilen anlayış, uzlaşmacı bir siyasi anlayış gelecek. Türkiye'de demokrasi dışında iktidar asla ve asla kimsenin imkan dahilinde olmayacak ve vaat edilmeyecek. Şu anda itibaren mazeretlerimiz bitti. Özel sektörün üzerindeki tüm yükleri olabildiğince hafifleten ve özel sektörün yatırımlarla, girişimlerle ilgili Türkiye'deki üretimle, ihracatla ilgili önünü açmak için her türlü tedbiri alacağız. Gerek paranın ucuzlaması, gerek paranın kolay ulaşılabilir ve bol hale gelmesiyle ilgili her türlü tedbiri aldık ve almaya devam edeceğiz. Gerek Kredi Garanti Fonu'yla gerek Eximbank kaynak ve imkanlarıyla gerekse yatırım teşvik sistemleriyle Türkiye'de yeni bir seferberliği başlattık ve sonuçlarını da alıyoruz" dedi.

CAZİBE MERKEZLERİNE TALEP

Bakan Zeybekci, "Dünyanın en iddialı yatırım teşvik sistemi olan, proje bazlı yatırım teşvik sistemine birinci ön elemeyi geçen başvuru 20 milyar liranın üzerinde şu anda. Bunlardan bir tanesi sonuçlandırıldı, iki tanesi şu anda teknik süreçleri başlatıldı, hazırlanıyor. Uzlaşıldı, anlaşıldı sadece zamanla ilgili bu üç tane yatırımın toplamı 11-12 milyar lira civarında. Arkada bekleyen bizim tahminlerimize göre yaklaşık olarak 40 milyar daha var. Bu cazibe merkezleri anlamında da vermiş olduğumuz desteklere de şu ana kadar gelen başvuru 70 milyar seviyesinde. Şu anda Kredi Garanti Fonu ve Eximbank kaynaklarıyla Türkiye'de ekonominin, yatırımcının, Türkiye'de finans ihtiyacı duyan özel sektörün kullanımına sunulan toplam kaynak tutarı 250 milyar lira" şeklinde konuştu.

SIFIR FAİZLİ KREDİ İMKANI

Nihat Zeybekci, Eximbank hedeflerini anlatarak, "Buradaki hedefimiz, asıl varmak istediğim şey şu; Eximbank şu anda dünyada ikinci sırada. Toplam ihracatının yüzde 24 -25 Aralık'ındaki bir bölümünü finansa edebilen Eximbank'ımız yüzde 26'nın üzerine çıkarak dünyadaki ikinci sırada olan yerin yani Kore Eximbank'ından sonra gelen sırasını inşallah 2017 sonuna kadar dünyada bir numaraya getirmek. Eximbank olarak geliştirdiğimiz diğer bir şey; şu anda dünyanın neresinde olursa olsun ihale alan bir müteahhidimiz varsa, o müteahhidimiz o ülkedeki aldığı o projede kullanacağı malzemenin Türk malı olmak kayıt ve şartıyla sıfır faizli kredi imkanı. Bunları da kullandırabilir hale geliyoruz" şeklinde konuştu.

İNGİLTERE İLE SERBEST TİCARET ANLAŞMASI

Bakan Zeybekci, "İngiltere ile şu anda teknik anlamda Brexit (İngiltere'nin Avrupa Birliği'nden ayrılma kararı) sonrasında, Brexit'in olduğu gün devreye girecek şekilde çok kapsamlı bir serbest ticaret anlaşmamızın şu anda görüşmeleri devam ediyor. Doğu Afrika Birliği ile bu yöndeki gelişmelerimiz devam ediyor. Çok ülke ile bitirdik, inşallah Türkiye önümüzdeki süreçte en liberal dünya ile ticaret yapabilen ülkelerinden biri haline gelecektir" şeklinde konuştu.

Görüntü Dökümü:

---------------------

Zeybekci'nin konuşması

Detaylar

========================

7- İNTİHAR EDEN ESKİ VALİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Haber-Kamera: İhsan YALÇIN / İstanbul DHA

Sarıyer'deki evinde intihar eden eski vali Çetin Birmek son yolculuğuna uğurlandı.

Sarıyer, Tarabya Adalet Sitesi'ndeki evinde geçtiğimiz salı günü başına silahla ateş edip yaşamına son veren eski vali Çetin Birmek için bugün Bakırköy Kartaltepe Amine Hatun Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene 84 yaşında ölen Birmek'in ailesi, yakınları, Galatasaray Lisesi'nden dönem arkadaşları ve birlikte görev yaptığı mesai arkadaşları katıldı.

Çetin Birmek'in eşi Ülker, çocukları Deniz ve Demir Birmek cami bahçesinde taziyeleri kabul etti. Birmek'in bazı yakınlarının tören sırasında gözyaşı döktüğü görüldü. Öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından, eski valinin Türk bayrağına sarılı tabutu polislerin omuzlarında cenaze aracına taşındı. Çetin Birmek Bakırköy Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Görüntü Dökümü:

--------------

-Cenaze namazına katılanlar

-Cenaze namazının kılınması

-Taziyelerin kabulü

-Ağlayanlar

-Tabutun polislerin omuzlarında cenaze aracına taşınması

-Genel ve detaylar

04.05.2017 - 14.41 Haber Kodu : 170504109

=====================

8- KUZEY MARMARA OTOYOLU'NA 6 BİN FİDAN DİKİLDİ

ICA Genel Müdürü Atilla Gökçe:

" (Kuzey Çevre Otoyolu ağaçlandırma projesi) Bazı ağaçların kuruduğu gözlemleniyor. Ancak çok ağır bir kış koşulundan geçtik. Ağaçların bir kısma doğal nedenlerle toprakla uyum sağlayamadı bir kısmı kışa dayanamadı"

"Ancak bunlar toplam projenin diktiğimiz 3 milyon 710 bin içinde binde 1 bile değil. 7 ila 8 bin civarında ağacın kuruduğunu gözlemledik. Bununla ilgili tedbirlerimiz aldık. Bu ağaçları da değiştirdik"

Haber-Kamera: Enver ALAS / İSTANBUL DHA

Beykoz Mahmut Şevket Paşa Köyü Ortaokulu öğrencileri ve İCA çalışanları, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu'nun  ağaçlandırma projesi çalışmaları kapsamında Riva Mevkii'nde bulunan viyadük altında 6 bin göknar ve sedir fidanını toprakla buluşturdu.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu güzergahı ve viyadük altlarını ağaçlandırma çalışmaları sürüyor.

Köprü ve otoyolun yapımı sırasında kesilen ağaçların yerine projenin yürütücüsü ve işletmecisi İçtaş Astaldi Konsorsiyomu (ICA) tarafından 5 milyon 100 bin ağaç dikiminin taahhüdü kapsamında bugün Kuzey Çevre Otoyolu'nun Beykoz Riva Mevkii'nde bulunan viyadük altına 6 bin göknar ve sedir fidan dikildi. Bununla birlikte toplam 3 milyon 710 ağaç toprakla buluştuğu açıklandı.

ICA Genel Müdürü Atilla Gökçe'nin evsahipliğinde gerçekleşen ağaçlandırma etkinliğine İstanbul Orman Bölge Müdürü Recep Ateş ile Beykoz Mahmut Şevket Paşa Köyü ortaokulu öğrencileri ve ICA çalışanları katıldı.

Etkinlikte konuşan Atilla Gökçe, Cumhuriyet tarihinin özel sektör aracılığıyla en büyük ağaçlandırma projesini yürüttüklerini söyledi.

"3 MİLYON 710 BİN AĞAÇ DİKTİK"

Gökçe, "Proje kapsamında 5 milyon 100 bin ağacı toprakla buluşturacağız. Ağaçlandırma projemiz 2013 yılında başladı. Geçen kasım ayından itibaren viyadük altlarının yeşillendirilmesi çalışmalarını da başlattık. Bu kapsamda  Orman Bölge Müdürlüğü ile birlikte Kasım ayından bu yana 604 bin ağaç diktik. Bugün de buraya 6 bin fidanı  toprakla buluşturduk. Bugüne kadar toplam 3 milyon 710 bin ağaç  diktik" dedi.

"7 İLA 8 BİN AĞAÇ KURUDU"

Dikilen bazı fidanların kurumasını da değerlendiren Atilla Gökçe, "Bazı ağaçların kuruduğu gözlemleniyor. Ancak çok ağır bir kış koşulundan geçtik. Ağaçların bir kısma doğal nedenlerle toprakla uyum sağlayamadı bir kısmı kışa dayanamadı. Ancak bunlar toplam projenin diktiğimiz 3 milyon 710 bin içinde binde 1 bile değil. 7 ila 8 bin civarında ağacın kuruduğunu gözlemledik. Bununla ilgili tedbirlerimiz aldık. Bu ağaçları da değiştirdik" diye konuştu.

YEŞİL BİR GÖRÜNTÜ ALACAK.

İstanbul Orman Bölge Müdürü Recep Ateş de ICA ile yapılan protokole değinerek, "Proje tamamlandığında toplam 5 milyon 100 bin adet ağaç ve bitkinin toprakla buluşması sağlanacak. Ağaçlandırma çalışmalarıyla Kuzey Çevre Otoyolu'nun daha yeşil bir görüntü alacak" dedi.  Ateş, İstanbul'da bu yıl Orman Bölge Müdürlüğü olarak 2 milyon 100 bin adet fidanın  toprakla buluşacağını belirtti.

Görüntü Dökümü

-----------------

-Etkinlikten görüntüler

-Atilla Gökçe'nin konuşması

-Ağaçlandırma etkinliğine katılan öğrenciler

-Gökçe ile röp

-Recep Ateş ile röp

-Öğrencilerin fidan dikmesi

-Fidanlara can suyu verilmesi

-Ağaçlandırma yapılan alan

-Genel ve detaylar

04.05.2017 - 14.56 Haber Kodu : 170504115_

=========================

9- İSTANBUL'UN YEPYENİ CAZ FESTİVALİ BAŞLADI

Haber: Orhan SENCER / İSTANBUL,

İstanbul'da bu sene ilk kez düzenlenen Zorlu PSM Caz Festivali, dün gece Zorlu PSM'nin iki farklı sahnesinde gerçekleşen Michel Camilo & Tomatito ile Gaye Su Akyol konserleriyle başladı. 12 Mayıs'a kadar devam edecek festival, Chick Corea, Jan Garbarek, Stephan Micus gibi cazın usta isimlerinin yanı sıra Beth Hart, Pantha du Prince, Brazzaville, Esmerine'nin de aralarında bulunduğu sanatçıları ağırlayacak.

Zorlu PSM'nin tüm sahnelerinin farklı birer deneyime ev sahipliği yapacağı Zorlu PSM Caz Festivali dün başladı. Grammy ödüllü piyanist Michel Camilo ile İspanyol flamenko virtüözü Tomatito, Zorlu PSM Ana Tiyatro'da aynı sahneyi paylaşırken, yine festival kapsamında Zorlu PSM Studio'da Gaye Su Akyol performansı yer aldı. Yaşayan caz efsanesi Chick Corea, ABD'li caz davulcusu Brian Blade ve Porto Rikolu caz kontrbasçısı Eddie Gomez'le beraber Garanti Caz Yeşili kapsamında 12 Mayıs Cuma günü Ana Tiyatro'da sahne alacak. Festivalde yarın Jan Garbarek, 10 Mayıs Çarşamba günü Beth Hart ve aynı gün Stephan Micus da konser verecek.

Festivalin renkliliğini vurgulayan Esmerine, Brazzaville ve Pantha du Prince performanslarıyla sürecek festivalde, çeşitli atölyelerle birlikte ücretsiz amfi konserleri de gerçekleşecek. Zorlu PSM Caz Festivali'nin 10 güne yayılacak çeşitli belgesel ve film gösterimlerinin de ücretsiz yapılacağı festival programında, 6 Mayıs'ta gün boyu gösterimleri gerçekleştirilecek film maratonunun finali VIP Lounge'da Bant Mag DJ Set'le yine ücretsiz olacak.

Okay Temiz'in caz müziğini doğaçlamayla birleştirirken Türk folklörü ve sufi müziğinden ilham alan projesi Oriental Wind'in, Önder Focan & Şallıel Bros'un, Redd'in ve Esra Kayıkçı'nın (performanslarının da izlenebileceği Zorlu PSM Caz Festivali, Gülün / Allulli / de Raymondi ve "Anadolu'nun Kayıp Şarkıları" gibi farklı projelere de sahnelerini açacak.

Görüntü Dökümü:

-------------------------

-Konserlerden görüntüler

04.05.2017 - 14.44 Haber Kodu : 170504112

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçdaroğlu Deniz Baykal Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title