Haberler

Gence'deki saldırıda harabeye dönen evinde piyano çaldı

Güncelleme:

Ermenistan'ın insani ateşkesi ihlal ederek, füzeyle hedef aldığı Azerbaycan'ın Gence kentinde yaşayan Gönül Abbasov, saldırıda hasar gören evinde piyanoyla sarı gelin türküsünü seslendirdi.

Ermenistan'ın insani ateşkesi ihlal ederek, füzeyle hedef aldığı Azerbaycan'ın Gence kentinde yaşayan Gönül Abbasov, saldırıda hasar gören evinde piyanoyla sarı gelin türküsünü seslendirdi.

Ermenistan ordusunun geçtiğimiz gün Azerbaycan'ın en büyük ikinci şehri olan Gence'ye düzenlediği kanlı saldırı sonrası, halk yaralarını sarmaya çalışıyor. Füzeli saldırıda patlamanın etkisiyle civarda bulunan evlerin çoğu enkaza döndü, bazıları ise ciddi hasar aldı. Ermenistan ordusunun attığı füzeye 50 metre uzaklıkta bir evde kalan Genceli 52 yaşındaki Gönül Abbasov, saldırıda kullanılamaz hale gelen evinin salonunun ortasında piyanosuyla 'sarı gelin' türküsünü notalara döktü.

"EVİM FÜZENİN DÜŞTÜĞÜ YERE 50 METRE UZAKLIKTAYDI"

Demirören Haber Ajansı muhabirine konuşan Abbasov, ' Ermenilerin attığı füzenin düşündüğü eve yaklaşık 50 metre evim. Diz kapağından şarapnel parçasıyla yaralandım. Hastanede tedavi gördüm. Çıkar çıkmaz evime geldim. Görüyorsunuz. Bir tek sağlam kalan eşyam piyano oldu' dedi.

"SARI GELİN DE KARABAĞ DA BİZİMDİR"

Sarı gelin türküsünü çocukluğumdan beri piyanoyla çalıyorum. Azerbaycanlıların milli marş olarak görüyoruz" diyen Abbasov, ? Ermenistan karabağ gibi sarı gelin türküsünü de sahipleniyor. Karabağ da sarı gelin türküsü de bizimdir" ifadelerine yer verdi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Azerbaycan Ermenistan Karabağ Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title