Haberler

Devlet Memuru Kadından Fuhuş İlanı

18 Yaşındaki Kızıyla Yaşayan Kadın Memur İnternetteki Arkadaşlık Sitesine 'Hayatımda Anlam Taşıyan Tek Şey Kızım ve Seks. Bizimle Seks Yapmak İsterseniz Bu Numaralardan Arayabilirsiniz' İlanı Verdi.

ZONGULDAK Valiliği'nde memur olan eşinden boşanan ve 18 yaşındaki kızıyla yaşayan kadın memur internetteki arkadaşlık sitesine “Hayatımda anlam taşıyan tek şey kızım ve seks. Bizimle seks yapmak isterseniz bu numaralardan arayabilirsiniz” ilanı verdi. Valiliğin hakkında soruşturma açtığı N.D., rapor alarak kızı H.D. ile birlikte ortadan kayboldu.

Zonguldak Valiliği İl Özel İdaresi'ne bağlı Köyleri Destekleme Birimi'nde memur olarak çalışan 38 yaşındaki N.D. iddiaya göre internetteki yabancı bir arkadaşlık sitesine verdi. Eşinden boşanan N.D., kızıyla birlikte çektirdikleri fotoğraf ile “Zonguldak'ta yaşıyorum ve yalnızım. Benim gibi yalnız olan kişilerle tanışmak istiyorum. Hayatımda anlam taşıyan tek şey kızım ve seks. Bizimle seks yapmak isterseniz bu numaralardan arayabilirsiniz. Telefonlarınızı bekliyorum” mesajı bıraktı. N.D.'nin fiziki özellikleri hakkında bilgiler verilen internet sitesinde aynı zamanda cep ve ev telefonlarının yanı sıra iş telefonunu da yer aldı.

N.D.'nin çalıştığı işyeri kısa süre içerisinde bu ilanı görüp arayanlar yüzünden kilitlenince olay ortaya çıktı. Yapılan araştırmada, arkadaşlık sitesinde N.D.'nin mesajı bulundu ve hakkında soruşturma açıldı.

Pazartesi günü rapor alan N.D., kızı ile birlikte ortadan kayboldu. Arkadaşlık sitesine verdiği ilan kaldırıldı.

VALİ: SORUŞTURMA AÇTIK

Zonguldak Valisi Yavuz Erkmen, internette bir arkadaşlık sitesine verdiği ilan ile fuhuş yaptığı ileri sürülen devlet memuru N.D. ile ilgili olarak, “Hafta içinde memurun yaptığı işi tespit ettik. Anında olaya müdahale ederek hakkında soruşturma açtık” dedi.

Bu arada N.D.'nin, 5- 6 yıl önce Zonguldak Valiliği'nde bir vali yardımcısının sekreterliğini yaptığı, yine hakkında çıkan bu tür iddialar nedeniyle İl Özel İdaresi'nde görevlendirildiği belirtildi. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Dursun Aydoğan, iddialar üzerine N.D hakkında soruşturma açıldığını kaydetti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title