Haberler

Denizlispor, Galibiyet Hasretine Son Verdi

Denizlispor, Turkcell Süper Ligi'nin 7. Haftasında Kayserispor'u 2-0 Mağlup Etti.

Denizlispor, Turkcell Süper Ligi'nin 7. haftasında Kayserispor'u 2-0 mağlup etti.

Kasımpaşa ve Beşiktaş mağlubiyetleri ile son iki haftayı puansız kapatan Yeşil-siyahlılar ligin güçlü ekiplerinden Kayserispor'u ikinci yarıda bulduğu gollerle mağlup etmeyi başardı. Yaklaşık 7 bin taraftarın izlediği ve sıcak bir havada oynanan karşılaşmanın ilk yarısı, orta saha mücadelesi şeklinde geçti. Fazla gol pozisyonun yaşanmadığı ilk yarı golsüz sona ererken, ev sahibi Denizlispor ikinci yarıya daha istekli ve atak başladı. Penaltıdan Kratochvil ve Bülent Ertuğrul'un golleriyle 2-0'lık üstünlük

sağlayan Denizlispor, bu üstünlüğünü maç sonuna kadar korudu. Yeşil-siyahlılar bu galibiyetle puanını 8'e çıkararak alt sıralardan biraz daha uzaklaştı.

Denizlispor Antrenörü Dursun Karabacak, galip geldikleri için sevinçli olduklarını belirterek, "İki haftadır oynadığımız oyunun hakkını alamıyorduk. O yüzden iki hafta biraz sıkıntılı geçti. Bundan önceki haftalarda istediğimiz oyunu skora yansıtamamıştık. Bugün yansıttık" dedi.

Denizlisporlu futbolcu Gökhan Güleç de sıcak nedeniyle maçın ilk yarısında zorlandıklarını belirterek, "İlk yarı sıcak bir hava vardı. Bütün futbolcuların üzerinde bir uyuşukluk vardı. İlk yarı zevksiz bir maç oldu. Ancak, ikinci yarı biz futbolcular dahil oynadığımız oyundan çok büyük zevk aldık" diye konuştu.

Denizlisporlu futbolcu Serhat, mutlak galibiyet için sahaya çıktıklarını belirterek, "Çok iyi durumda değildik. Bunun verdiği bir stres vardı. Yenilmememiz gerekiyordu. Önce skoru yakalayıp sonra kontrollü ataklara gitmemiz gerekiyordu. Biz iyi takım olduğumuzu biliyoruz. Ama puan yerindeki durumumuz bunu kısıtlıyordu. Bugün soyunma odasında arkadaşlarla rakibi yenebileceğimizi konuştuk. İkinci yarı, daha önde, daha hücuma yönelik oynadık. Sonucunda da goller arka arkaya geldi. Bu maçı kazandığımız için

çok mutluyum" dedi.

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ise, yenildikleri için üzüntülü olduklarını belirterek, "Maalesef kaybettik. İlk yarı iki tane net pozizyonumuz var. Oynamak isteyen takım bizdik. Oyunu ikinci devre kabullendik. Bizi üzen bu. Oyunumuzu, rakibe kabullendirmemiz gerekiyordu. Bir penaltı, bir de yan toptan gol yedik. Basit goller yiyoruz. Çok çalışmamıza rağmen bunun önüne bir türlü geçemedik. Önümüzdeki hafta Galatasaray maçı var. Hedefimiz, Galatasaray'ı yenip bu maçı unutturmak. Maç içindeki

tepkim hakemeydi. Aslında çok da konuşmak istemiyorum ama FIFA kokartlı hakemler daha dikkatli maç yönetecekler. Avantaj kurallarını iyi uygulayacaklar ve yorumları iyi yapacaklar. Bu da futbolu bilmekle oluyor. Yani sporu bilecekler önce, ondan sonra iyi yorum yapacaklar" diye konuştu.

(AV-EYB-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title