Haberler

Altay devleşti, Fenerbahçe Denizlispor deplasmanında kazandı

Güncelleme:

Süper Lig'in 11. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Yukatel Denizlispor ile karşılaştı. Geçen hafta Beşiktaş'a derbide mağlup olan sarı-lacivertliler, Denizli deplasmanında skoru ilk yarıda aldı ve sahadan 2-0 galip ayrıldı. Altay'ın devleştiği maçı F.Bahçe, Serdar Aziz'in kırmızı kart görmesi nedeniyle 10 kişi tamamladı.

Süper Lig'in 11. haftasında Yukatel Denizlispor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Denizli Atatürk Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi konuk ekip Fenerbahçe, 2-0'lık skorla kazandı.

Fenerbahçe, 9. dakikada Ferdi Kadıoğlu'nun asisti ve Papiss Cisse'nin golüyle öne geçti. 40. dakikada Caner Erkin'in kullandığı kornerde Gökhan Gönül, ön direkte yaptığı kafa vuruşuyla farkı 2'ye çıkardı. Fenerbahçe, 43. dakikada Marcel Tisserand ile bir gol daha buldu ancak VAR uyarısıyla pozisyonun ofsayt olduğu anlaşıldı.

Fenerbahçe, 53. dakikada 10 kişi kaldı. Hakem Ali Palabıyık, VAR hakemi Arda Kardeşler'den gelen uyarı üzerine Serdar Aziz'in ceza sahası içinde elle oynadığını tespit etti. Serdar Aziz, VAR izlemesi öncesi itirazı nedeniyle, VAR'dan sonra ise elle oynadığı gerekçesiyle 1 dakikada 2 sarı kart birden görerek takımını 10 kişi bıraktı.

ALTAY DEVLEŞTİ

Altay Bayındır, 54. dakikada Murawski'nin kullandığı penaltı vuruşunda gole izin vermedi. Bu dakikadan sonra Denizlispor'un üst üste bulduğu pozisyonlarda başarılı kaleci gole izin vermedi ve takımını ayakta tuttu.

Bu sezon 6. deplasmanında 5. kez kazanan Fenerbahçe, puanını 23'e yükselterek Alanyaspor ve Galatasaray ile puanını eşitledi. Denizlispor ise 6 puanla 20. sırada kaldı.

Fenerbahçe, gelecek hafta Yeni Malatyaspor'u konuk edecek. Denizlispor ise Kasımpaşa'ya konuk olacak.

MAÇTAN DAKİKALAR

Dakika 8: Savunmadan atılan uzun topla sağ kanattan içeri sokulan Ferdi Kadıoğlu'nun son çizgiden içeri çevirdiği topa kale önünde Papiss Cisse dokundu ve Fenerbahçe 1-0 öne geçti.

Dakika 16: Serbest vuruşta savunmanın uzaklaştıramadığı topu Caner yeniden içeriye doldurdu. Mustafa Yumlu'nun ters kafa vuruşunda arkaya açılan topu Cisse tamamlamak istedi, top yan ağlarda kaldı.

Dakika 17: Bu kez Denizlispor duran topta etkili oldu. Sagal'ın serbest vuruştan ortasına Bakalorz penaltı noktası üzerinden gelişine vurdu, top kaleci Altay'ın kucağında kaldı.

Dakika 20: Sol kanattan iyi hareketlenen Caner'in yerden etkili ortasına kale ağzında önce Pelkas, arkasından da Cisse dokunamadı.

Dakika 29: Fenerbahçe, Ozan'ın pasıyla hızlı atağa çıktı. Sağ kanattan topu süren Ferdi, tersten bindiren Mert Hakan'ı gördü. Mert Hakan ceza alanına girdikten sonra sol çaprazdan vuruşunu yaptı, top yandan auta çıktı.

Dakika 33: Sol kanatta Gökhan'dan topu çalan Sagal'ın ortaya doğru çıkardığı pasa Rodallega gelişine yerden bir vuruş yaptı, top az farkla yandan auta çıktı.

Dakika 39: Caner'in sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda Gökhan Gönül ön direkte kafayı vurdu ve farkı ikiye çıkardı: 0-2

Dakika 41: Sosa'nın orta alandan kullandığı serbest vuruşta içeri doldurulan topu Serdar Aziz kafayla çevirdi, Tisserand kale önünde ağlara yolladı ancak gol ofsayt gerekçesiyle geçerli sayılmadı.

İKİNCİ YARI

Dakika 52: Sağ kanattan gelişen Denizlispor atağında Aissati ortaladı, Mesanovic'in kafa vuruşunda Serdar Aziz'in elinden seken top sonrası hakem Ali Palabıyık, VAR uyarısıyla penaltı kararı verdi.

Dakika 53: Penaltı kararını veren Ali Palabıyık, az önce itirazdan sarı kart gösterdiği Serdar Aziz'e bu kez de penaltıdaki müdahalesinden dolayı, kaleye giden topu engellediği gerekçesiyle ikinci sarı kartı gösterdi. Serdar oyun dışında kaldı.

Dakika 55: Murawski'nin kullandığı penaltıda Altay sağına yattı ve topu kornere çeldi. Denizlispor farkı bire indirme fırsatını değerlendiremedi.

Dakika 56: Penaltıyı kurtaran Altay, bu kez köşe vuruşunun devamında Aissati'nin ceza alanı ön çizgisinden yaptığı müthiş vuruşta topu adeta 90'dan çıkardı.

Dakika 63: Subotic'in uzun topuna Sagal hareketlendi. Bu sırada Altay da kalesini terk etmişti. Sagal'ın kafa vuruşunda top kaleye yönelmedi.

Dakika 66: Kendi sahasında topu kapan Denizlispor çok adamla etkili çıktı. Sağ kanattan içeri sokulan Aissati, Sadık'tan kurtulup son çizgiden pasını çıkardı. Kale ağzındaki Mesanovic'ten önce Altay adeta uzadı ve topu kontrol etti.

Dakika 68: Aissati'nin ortasında Tisserand'ın kafasından seken topa arka direkte Rodallega hareketlenmişti. Ondan önce Gökhan Gönül dokundu. Subotic bu topa gelişine vurdu ancak çerçeveyi tutturamadı.

Dakika 76: Denizlispor'un üst üste geliştirdiği iki atakta Altay Bayındır üst üste iki müthiş kurtarışa imza atarak takımını ayakta tutan isim oldu.

Dakika 79: Sol kanattan Bergdich'in ortasına arka direkte Mesanovic kafayı vurdu, üst direğe çarpan top auta çıktı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Denizlispor Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (7)

6S Yine mİ Şampiyon:

Adam gibi takım yapamadınız gitti rezil ettiniz bizi cümle aleme . . Denizli maçında kalecimiz ekstra işler yapmasa yine galibiyet yok çok kötüyüz kabul edelim. Bırakın rüyayı artık.

1
6
yanıtYanıtla
tutku:

Fenerbahçe sahadaki palyaçoyu da yenerek 3 puanı alacaktır. palyaço kelimesi ali palabıyık için hakaret olarak algılanmasın İLTİFAT tır.

6
0
yanıtYanıtla
SARI KANARYA CUMHURİYETİ 1907:

2006 yılı hiçbir zaman unutulmaz. 16 dk maç uzatıldı, fffetosaray şampiyon yapıldı. Çünkü biliyorlardı Fb 2006''da da şampiyon olsa 4 sene üst üste şampiyon olacaktı. 2007 100. yılımızdı. Herkes gözü kapalı Fenerin şampiyon olacağından emindi. fffetosarayın rekoru egale edilmesin ve Fb ligi domine etmesin diye Fenerin hızı kesildi ffffeto tarafından.

6
0
yanıtYanıtla
alper:

Mesele Ali Koça hesap sormak, başkanlık seçimini nasıl kazanırsın. Şahsi hesaplar yüzünden küme düşürmeye bile kalktılar.

3
1
yanıtYanıtla
taklacı:

G. Sarayın 33 yaşındaki kalecisi Fatihi 3 büyüklerin en iyisi seçen medyaya ithaf olunur . Süpersin Altay!

3
0
yanıtYanıtla
fb:

Ali Palabıyık daha büyük devleşti

1
0
yanıtYanıtla
Nirvana:

Yahu bu devleşen kaleci geçen hafta Beşiktaş maçında oyundan atılması gereken Kaleci değil mi ? Bu durumda FB ye 3 puanı getiren geçen haftaki maçın hakemi olmuyor mu ?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title