Haberler

    Denizlispor'da Burak'tan İmza

    Spor Toto 1. Lig'de transfer sezonunu hareketli geçiren Denizlispor, geçen hafta anlaşmaya vardığı Balıkesirspor'dan ayrılan Burak Çalık'la 2 yıllık sözleşme imzaladı.

    Kariyerinde Erzincanspor, Altay, Samsunspor, Adanaspor ve Adana Demirspor formalarını da giyen 29 yaşındaki oyuncu, Başkan Mustafa Üstek'in katıldığı törenle imza attı. Sol kanatta ve ileri uçta görev yapan Burak, geçen sezon 21 maçta 5 gol attı, kariyerinde 1. Lig'de 218 karşılaşmada toplam 57 kez ağları sarstı.
    Daha önce Muhammed Himmet ve Gökhan Süzen'le de sözleşme imzalayan Denizlispor, anlaşmaya vardığı Altınordu'dan ayrılan ön libero Deniz Vural'a da imza attıracak. Yeşil-siyahlılar, iç transferde uzun süredir ikna etmeye çalıştığı Aissati'yle de büyük oranda anlaştı. İç transferde Aissati'nin yanı sıra Cenk Güvenç ve Burak Altıparmak'ın imza atmaları bekleniyor. Yönetimle anlaşmaya varamayan Kappel ise Altay'ın yolunu tuttu. Listesine birçok ismi alan Denizlispor, yeni sezon hazırlıklarına 27 Haziran Salı günü başlayacak.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title