Haberler

Denizli: Denizlispor, Zafer Şakar İle Sözleşme İmzaladı

Denizlispor, dış transferde Galatasaray'dan genç orta saha oyuncusu Zafer Şakar ile sözleşme imzaladı.

Denizlispor, dış transferde Galatasaray'dan genç orta saha oyuncusu Zafer Şakar ile sözleşme imzaladı.

Teknik heyetin raporu doğrultusunda orta sahada oyuncu arayışlarını sürdüren Denizlispor, geçen sezon Vestel Manisaspor'da kiralık olarak forma giyen Galatasaray'ın 21 yaşındaki futbolcusu Zafer Şakar'ı renklerine bağladı. Kulüp binasında düzenlenen ve Genel Menajer Can Çobanoğlu ile Transfer Komitesi Üyesi Osman Vural Yapıcı'nın da hazır bulunduğu imza töreninde genç futbolcu Zafer Şakar, kendisini 1 yıllığına kiralık olarak Yeşil-siyahlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Denizlispor'un hedefi olan bir takım olduğunu söyleyen genç futbolcu Zafer Şakar, "Denizlispor forması giyeceğim için çok mutluyum. Denizlispor'un başarılarında katkımın olması için çalışacağım" diye konuştu.

Gaziantepspor deplasmanında alınan bir puanla lige iyi bir başlangıç yaptıklarını, teknik heyetin verdiği rapor doğrultusunda da transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Genel Menajer Can Çobanoğlu ise, "Bir transfer daha yapma konusunda görüşmelerimiz devam ediyor. Orta sahada oyun kurucu bir futbolcu daha transfer edebiliriz. Bu konuda görüştüğümüz 2 futbolcuyla görüşmelerimiz sürüyor. Teknik heyetle görüştükten sonra netice alacağız" dedi.

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Ahmed Hassan'ın transferinin ekonomik şartlar sebebiyle gerçekleşmediğini ifade eden Çobanoğlu, "Takımda dengeleri alt üst edecek transfer yapmamız mümkün değil. Şartlar içinde en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Çok iyi futbolcu dahi olsa, takımın dengeleri korumak zorundayız" diye konuştu.

Genç futbolcu Zafer Şakar, imza töreni sonrası Denizlispor Bayrağı ile basın mensuplarına poz verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title