Haberler

Denizli'de Eylemci-taraftar Gerginliği

Denizli'de Yurtsever Cephe Grubu Tarafından ABD Aleyhtarı Düzenlenen Eylem Sırasında, Maça Giden Trabzonspor Taraftarları Sloganla Eylemcilere Tepki Gösterince Kısa Süreli Gerginlik Yaşandı.

Denizli'de Yurtsever Cephe Grubu tarafından ABD aleyhtarı düzenlenen eylem sırasında, maça giden Trabzonspor taraftarları sloganla eylemcilere tepki gösterince kısa süreli gerginlik yaşandı.

ABD'nin politikalarını protesto etmek amacıyla bugün Delikliçınar Meydanı Denizli Belediyesi önünde toplanan bir grup, ellerinde pankartlar ve sloganlarla eylem yaptı. ABD'nin Türkiye'ye karşı izlediği politikayı tiyatro oyunu ile sergileyen Yurtsever Cephe Grubu üyelerinin gösterisi çevredeki vatandaşlar tarafından da merakla izlenirken, polis çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Gösterinin ardından basın açıklamasına geçildi. Basın açıklaması sırasında, oradan geçmekte olan ve Denizlispor Trabzonspor maçına giden bir grup Trabzonspor taraftarı, eylemcilerin önünden geçerken sloganlar atmaya başladı. Üzerlerinde bordo mavi forma, kaşkol ve bayraklarla yürüyen taraftar grubu, eylem yapan gruba karşı, "Şehitler ölmez vatan bölünmez, Kahrolsun PKK" şeklinde sloganlar atmaya başlayınca ortalık gerildi. Eylemcilerin de sloganlarla karşılık vermeye başlamasıyla birlikte, polisler Trabzonspor taraftarlarını kordon altına alarak meydandan uzaklaştırdı.

Basın açıklaması ve sloganların atılmasının ardından eylemci grup olaysız şekilde dağıldı.

(AV-AV-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

title