Haberler

Denizli: Beraberlik Üzdü

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Galatasaray ile Oynadıkları Derbi Maçın Berabere Bitmesinin Kendilerini Üzdüğünü, Rakiplerini İse Az da Olsa Sevindirdiğini Söyledi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Galatasaray ile oynadıkları derbi maçın berabere bitmesinin kendilerini üzdüğünü, rakiplerini ise az da olsa sevindirdiğini söyledi.

Denizli, derbi sonrası düzenlediği basın toplantısında, bu akşam galip gelmeleri halinde şampiyonluk yolundaki rakiplerine yaklaşmış olacaklarını, ancak bunu gerçekleştiremediklerini söyledi.

Özellikle maçın ilk yarısında ortaya koydukları futbolun iyi olduğunu belirten Denizli, şöyle konuştu:

''Ürettiğimiz pozisyonlar, hava toplarındaki kafa vuruşlarımız, yan toplardaki vuruşlarımız biraz beceri noksanlığıyla sonuçlandı. Karşımızdaki takım, bu tür maçlarda durumu kontrol etmesini bilen, en azından beraberliğin kendisine çok zarar getirmeyeceğini bilen bir takım. 90 dakikayı değerlendirdiğiniz zaman, kazanmaya yakın olan, üreten taraf Beşiktaş'tı.''

Yedikleri gole benzer birçok pozisyona girdiklerini anlatan Denizli, ''Biz bu pozisyonlarda ya vuruşlarda geç kaldık, ya isabet ettiremedik. Kısacası derbiye yakışan tempoda heyecanlı üst düzeyde bir lig mücadelesi oldu'' ifadelerini kullandı.

Denizli, önümüzdeki haftaların çok şeylere gebe olduğunu vurgulayarak, ''Beşiktaş bu mücadeleyi ve tempolu futbolu artıracak ve bu yarışın içinden asla ve asla kopmayacak'' dedi.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title