Haberler

Denizi Olmayan Kentte, Gelini Kayıkla Alan Damadı Gören Vatandaşlar Şakınlığını Gizleyemedi

Güncelleme:

Denizi olmayan Manisa'da damat, gelini babasının evinden kayıkla aldı. Tekerlekli kayığa bindirilmiş gelini ve kayığı çeken damadı şehir merkezinde gören vatandaşlar şaşkınlığını gizleyemedi.

Manisa'da bir damat, gelini babasının evinden 4 tekerlekli, halat yardımıyla çekilerek hareket ettirilen kayıkla aldı. Tekerlekli kayığa bindirilmiş gelini ve kayığı çeken damadı şehir merkezinde gören bazı vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi.

SIRADIŞI TÖREN

Manisa'da düzenlenen gelin alma töreni renkli görüntülere sahne oldu. Tülay-Halil İnser ile Derya -Mehmet Doğrul çiftlerinin çocukları Damla Doğrul ve Kemal İnser, sıra dışı tören sonrası dünya evine girdi.

GELİNİ KAYIKLA ALIP ŞEHİR TURU YAPTIRDI

Damat Kemal İnser, bir süre önce yapılan nikahla hayatını birleştirdiği eşi Damla İnser'i baba evinden kayıkla aldı. Kuaförlük yapan babası Halil İnser tarafından tasarlanan, 4 tekerlekli ve halat yardımıyla çekilebilen kayığa evinin önünde binen damat Kemal İnser, temsili yeniçeri askerleri tarafından çekilerek, gelin Damla İnser'in babaevine götürüldü. Evinden aldığı müstakbel eşini kayığa bindiren damat Kemal İnser, kayığın halatını omuzlayıp çekerek hayat arkadaşına şehir turu yaptırdı.

Denizi Olmayan Kentte Gelini Kayıkla Aldı

RENKLİ GÖRÜNTÜLER

Güzergah boyunca vatandaşların ilgisiyle karşılaşan gelin ve damat, oluşan trafik sıkışıklığına sürücülerden de alkış aldı. Tekerlekli kayığa bindirilmiş gelini ve kayığı çeken damadı şehir merkezinde gören bazı vatandaşlar ise şaşkınlıklarını gizleyemedi. Denize kıyısı olmayan Manisa'da gelinin kayıkla alınması ve şehir turu yaptırılması renkli görüntüler ortaya çıkardı.

Denizi Olmayan Kentte Gelini Kayıkla Aldı

EN GÜZEL KIZIN GÖNLÜNÜ FETHETTİ

Kayığı yapan damadın babası Halil İnser, "1453'te Fatih, İstanbul'u fethetti. Biz de 4 yıldır zorlu bir süreç geçirdik. En güzel kızın gönlünü fethettik. Fatih kayıkları dağlardan yürüttü. Ben de karadan yürüteyim diye böyle bir mizansen hazırladım. Zorlu bir süreçti. Eş dost vasıtasıyla bu kayığı yaptık" dedi. Damadın annesi Tülay İnser, "Bu anı dört gözle bekliyorduk. Allah geçim versin evlatlarımıza. Eşimle beraber konuştuk. Arkadaşlarımız sayesinde karar verdik. Çok ilginç olacağını da düşündük. Oğlumuz da bunu çok istiyordu" diye konuştu.

Denizi Olmayan Kentte Gelini Kayıkla Aldı

"EŞİM ÇOK ŞAŞIRDI"

Damat Kemal İnser de kayığı yapan babası Halil İnser'e sürprizi için teşekkür ederek, "Manisa'da belki de ilk defa böyle bir şey yaşıyoruz. Öncelikle güzel babama çok minnettarım. Biz aslında sürpriz dolu bir aileyiz. Her an her şeyi oluşturabiliriz. 5 dakika içinde kavga olur, şamata olur, 5 dakika sonra bir sürprizle insanları mutlu edebiliriz. Eşim de bu şekilde kendisini almaya geldiğimizi görünce şaşırdı. Güzel bir anı oldu bizim için" Gelin Damla İnser ise böyle bir şeyi beklemediğini, kayık sürprizinin kendisini mutlu ettiğini söyledi.

Denizi Olmayan Kentte Gelini Kayıkla Aldı

Denizi Olmayan Kentte Gelini Kayıkla Aldı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Komik - İlginç Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (31)

büşra:

boyle samatalara uyuz oluyorum sade bi tören evet deyin geçin abii bu ne yaa saçma ???

25
3
yanıtYanıtla
BÜŞRAYA DESTEK:

BÜŞRA AYNEN KATILIYORUM

yanıt0
yanıt0
İkaz:

Bu şovların sonu hep hüsranla bitmiştir. . düğünde gelini uyduruk kayıkla gezdiren, bosanmak için füzeyle adliyeye gider.

20
3
yanıtYanıtla
Aslı:

çok ayıp bi şey gelin açık saçık milletin içinde oynamalar zıplamalar bunların hepside gavur kültürüdür cehennem boşa yaratılmamış.

11
9
yanıtYanıtla
DE HERE:

Aynen katılıyorum aslıcıgım.

yanıt4
yanıt6
Battalgazi:

Beyin bedava hava atayım derken rezil olmak diye buna denir şimdi bunlara madalya takarlar böyle yaptıkları için umarım 6ay sonra boşanmazlar çünkü beyin müsait

15
3
yanıtYanıtla
Gül:

Cinderella faytonu varken bu abez oldu. Yürümek daha güzel olurdu.

9
2
yanıtYanıtla
KUZEY POYRAZ ATEŞDAĞLI:

Boş ve gereksiz salakça gösterişleri ne çok seviyorsunuz ,bune lan şimdi

9
2
yanıtYanıtla
hoca:

Yapmayın insanlar gazaba girersiniz cahiliye döneminden kalma adetleri getirdiniz.

6
4
yanıtYanıtla
Koray:

Böyle kıroluk anca bu ülkede olur !!!

7
3
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title