Haberler

Demokrat Parti Genel Başkanı Soylu Trabzon'da

Demokrat Parti (Dp) Genel Başkanı Süleyman Soylu, Kendileri Açısından Siyasetin Hiç de Kolay Olmadığını Belirterek "Çaresizliğe, Ülkemizin Önüne Dayatılana Boyun Eğmeyiz. Başımız Dik ve Onurlu Bir Şekilde Bu Ülkede Yaşamayı Kendimize Hedef Alırız" Dedi.

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Süleyman Soylu, kendileri açısından siyasetin hiç de kolay olmadığını belirterek "Çaresizliğe, ülkemizin önüne dayatılana boyun eğmeyiz. Başımız dik ve onurlu bir şekilde bu ülkede yaşamayı kendimize hedef alırız" dedi.

Zorlu Grand Otel'de partilere hitaben bir konuşma yapan DP Lideri Soylu, arkasında tek kara leke olmadan yola çıktığını ifade ederek "Sizin karşınıza tertemiz geldim. Siyaset bizim tarafımızda hiç kolay değil. Hep kaybetmeye oynarız. Ülkemiz, insanlarımız kazansın diye. Diyor ki biz sanayici Menderes'le olduk. Eğer ülkede insanlara iş sağlayabilme imkanı sağlamışsak onu DP iktidarıyla yaşadık. Ülkemin her yanında dolaşan bir insan olarak size şunu söylemek istiyorum, bu partiyi ayağa kaldırmaz, birliği tesis etmez, partinin yeniden yönetime gelebilmesini sağlamak için büyük inancı kararlılığı ortaya koyamazsak, bize bu koltuğu bırakan Menderes'in, Bayar'ın huzuruna layık olabilir miyiz sanıyorsunuz. Türkiye'de değerler üzerinden siyaset yapılıyor. Bugün, üretim, hizmet, insanların geleceğine ait bir siyaset işleyişi yoktur. İktidar partisi ve ana muhalefet partisi bu süreci beraber taşımaktadır, aynı havuzdan beslenmektedirler. Değerler üzerinden siyaset yapıyorlar. Yaptıkları siyasette, mübarek dinimizin siyasallaşmasına, diğer tarafta laikliğin siyasallaşmasına, diğeri milliyetçiliğin siyasallaşmasına neden olmaktadır. İş yapanın eksikliği olur. Baykal öğünür durur, herhangi bir yaraya merhem olmamış herhangi bir fabrikanın temeli atmamıştır ki. Bir taraftan Başbakan bir taraftan Baykal Türkiye'de bir oyun tezgahlamaktadırlar. Değerler üzerinden siyaseti ortaya koymaktadırlar. Değerler üzerinden siyaset yapana yapmayın, yanlıştır dedik. Biz 'sanayide olmalıyız, hizmette olmalıyız' dedik. Biz böyle bir siyaset anlayışını ortaya koymaya çalışıyoruz" diye konuştu.

Türkiye'nin en büyük parti programını oluşturmaya çalıştıklarını kaydeden Soylu, "Tüzüğü değiştiriyoruz. Siyaseti tepeden tanzim etmeye çalışanlara karşı, kendimizi milletin siyasetine teslim edeceğiz. Türkiye'yi proje üretemeyen, gerginliğe kutuplaştırmaya götüren, iktidar ve ana muhalefet partisinden Türkiye'yi kurtaracağız. Plaza particiliği yapmayacağız. Türkiye ekonomisi iyi idare edilmemektedir" şeklinde konuştu.

Soylu, daha sonra Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret ederek, Başkan Ergun Ata ile bir süre konuştu.

(BK-ÖS-MU-HE-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title