Haberler

Demirören: "Tıgana ile 2008'e Kadar Devam "

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Teknik Direktör Jean Tigana ile 2008 Yılına Kadar Yola Devam Edeceklerini, Sabırlı Olunması Halinde, Orta ve Uzun Vadede Hedeflerine Ulaşacaklarını Söyledi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, teknik direktör Jean Tigana ile 2008 yılına kadar yola devam edeceklerini, sabırlı olunması halinde, orta ve uzun vadede hedeflerine ulaşacaklarını söyledi.

CNN Türk TV'de katıldığı programda soruları yanıtlayan başkan Demirören, Tigana'nın gitmesi için hiç bir zaman bir hareket içinde olmadıklarını ifade eden Demirören, şöyle konuştu:

''Uzun vadeli bir yatırım yaptık. Tigana'nın sözleşmesi önümüzdeki yılın mayıs ayına kadar sürüyor. Ekip olarak düşüncemiz, 2008'e kadar hocamızla devam etmek. İstikrarlı gittiğiniz sürece başarı gelir. Ben buna inanıyorum, hocamıza da güveniyoruz. Genç bir kadromuz var. Tecrübe eksikliği nedeniyle inişler, çıkışlar olacaktır. Son haftalarda takımın performansı artmaya başladı.''

Yıldırım Demirören, yaklaşan seçimlerle ilgili bir soru üzerine, yönetimdeki belli isimlerin kendisiyle yola devam edeceğini söyledi, ancak isim vermedi.

''Tek yumruk olacaksak, Beşiktaş üzerinde birleşecek arkadaşlarla bu işe devam etmek gerekir'' diyen Demirören, Futbol Federasyonu'nun genel kurula götürülmesi ile ilgili yaşananlar için de ''Bu işin cılkı çıktı'' yorumunda bulundu.

Olaya siyasetin karıştığı iddialarını kabul etmediğini, ancak kamuoyunda öyle gösterilmeye çalışıldığını ifade eden Demirören, konuyla ilgili şunları söyledi:

''15 günde bir Kulüpler Birliği toplantısında farklı kararların çıkmaması lazım. Bu, Kulüpler Birliği'nin ağırlığını bitirir. Bana göre son toplantıda da Kulüpler Birliği'nin ağırlığı bitmiştir.

Ben siyaset karıştı iddialarını kabul etmiyorum. Sayın Bakanımız belki müdahale etmenin doğru olmayacağına inandığı için, kulüplerin kendi arasında karar vermesini istiyor ki buna da saygı göstermek lazım. Kulüpler bu kararı veremezse, buna da saygı göstermek lazım. 15 gün önce bir oylama yapıldı, devam denildi. Eğer o yanlışsa, son Kulüpler Birliği toplantısında alınan karar da yanlış. Eğer o kararın bir yapıcılığı yoksa, dünkü kararın olmaması lazım. Ulusoy gittikten sonra bizler yine varız. Bu kulüpler hep var.''

Demek ki bütün kulüplerin ortak olabileceği bir adayda anlaşılması lazım ki Türk futbolunu hep beraber kurtaralım. Bu kaostan kurtarmak bir şekilde hepimizin vazifesi.''

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title