Haberler

Demet Akalın'dan "Çökmüş" Yorumu Yapan Takipçisine Tokat Gibi Cevap: Sen Kazık Çakıcan

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın sosyal medyada fotoğrafı altına 'yüzü çökmüş' yorumunu yapan bir kullanıcıya tokat gibi yanıt verdi. Akalın takipçisine "Sen kazık çakıcan" cevabıyla sosyal medyada yine adından söz ettirdi.

Sosyal medyadaki takipçilerinin yorumlarını dikkate alan ve zaman zaman yanıt veren şarkıcı , kendisi hakkında yapılan 'yüzü çökmüş' yorumuna yanıt verdi.

Demet Akalın'dan Çökmüş Yorumu Yapan Takipçisine: Yuvan Dağılmasın

Demet Akalın'ın sosyal medyada paylaşılan bir fotoğrafına 'Yüzü çökmüş resmen yaşlılıktan mı' yazan bir kullanıcıya yanıt veren Demet Akalın : "Sen kazık çakıcan! Allah sana benim yaşadığım acıları yaşatmasın yuvan dağılmasın benim temennim böyle de sen ne dersen de" yazdı.

Demet Akalın'dan Çökmüş Yorumu Yapan Takipçisine: Yuvan Dağılmasın

NE OLMUŞTU?

Demet Akalın'ın Okan Kurt ile olan mutlu evliliği, Okan Kurt'un maddi sorunları nedeniyle gerilmiş, Kurt'un borçları nedeniyle çiftin evine haciz gelmişti. Demet Akalın, haciz şokundan sonra boşanma kararı alarak Okan Kurt ile tek celsede yollarını ayırmıştı. Geçtiğimiz günlerde 'Okan'ı özlüyorum' açıklaması yapan Akalın'ın evliliğinin bitmesinden sonra toparlanamadığı konuşuluyor.

Demet Akalın'dan Çökmüş Yorumu Yapan Takipçisine: Yuvan Dağılmasın

Demet Akalın'dan Çökmüş Yorumu Yapan Takipçisine: Yuvan Dağılmasın

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Demet Akalın Okan Kurt Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (19)

Mümtaz:

Türkçe dersi almalı, yazıya bak. .

10
1
yanıtYanıtla
adınızı yazın.:

asgari ücret yahu :D :D yazık kadın asgari ücretten alıyor yüzü ondan çükmüş.

11
0
yanıtYanıtla
MİNE:

İnşallah kızına da bu argo Türkçeyi öğretmez. Normalde nasıl konuştuğunu merak ediyorum.

9
1
yanıtYanıtla
Nane:

Eski resimleri kurtarıyor hakikaten çökmüş

9
0
yanıtYanıtla
12345:

SANA TÜRKÇE ÖĞRETEN KİM?

8
1
yanıtYanıtla
aa:

lan reklam yapıp durma. ne yasıyorsunuz lan. dun aglıyordun bugun sevınıyon. neyınız eksık. bır reklamınz onuda zaten yapıyorlar. cok cekmısde

7
0
yanıtYanıtla
olc:

sen bu hadsizlere ve ölümsüzlere aldırma demet akalın. . gölcüklü bir hemşehrin olarak çok başarılı ve tam bir annesin. . kendine dikkat et. . hoşçakall. .

1
6
yanıtYanıtla
Adem yoldaş:

Demet sende inatcı olmayacaktın her şey istediğin gibi olmak zorumda değil Çok kıskanç ve inatsın biraz harbi ol

5
0
yanıtYanıtla
Dinamit:

Yuvasini kendi dagitti adamin borcu vardiye bir bu birde seda sayan bunlara dinamit koyup patlatacan

4
0
yanıtYanıtla
lolololo:

dobra insanı severim ama herkes sevmez tabi

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title