Haberler

Delinen Tankerden Akan Mazotu Almak İçin Vatandaşlar Sıraya Girdi

Şırnak'ın Cizre İlçesinden Habur Sınır Kapısı'na Giden Tankerin Mazot Yüklü Tankı, Bir Başka Aracın Tekerleğinden Taşın Fırlamasıyla Delindi. Polis Ekiplerince Tankerin Durdurulduğunu Gören Bazı Vatandaşlar, Boşa Akan Mazotu Almak İçin Bidonlarıyla Sıraya Girdi.

Şırnak'ın Cizre ilçesinden Habur Sınır Kapısı'na giden tankerin mazot yüklü tankı, bir başka aracın tekerleğinden taşın fırlamasıyla delindi. Polis ekiplerince tankerin durdurulduğunu gören bazı vatandaşlar, boşa akan mazotu almak için bidonlarıyla sıraya girdi.

Edinilen bilgiye göre, Habur Sınır Kapısı'na gitmekte olan Ü.T. yönetimindeki 63 FD 369 plakalı tankerin akaryakıtın tankı, bir aracın tekerinden fırlayan taşın çarpmasıyla çatladı. Tankın çatlamasıyla mazot yola akmaya başladı. Cizre ilçesinde tankerden akaryakıt aktığını gören vatandaşlar, durumu trafik ekiplerine bildirdi. Bunun üzerine tanker, Silopi ilçe girişinde trafik ekiplerince durduruldu. Tankerin yola çekildiğini gören bazı vatandaşlar da boşa akan mazotu almak için bidonlarıyla sıraya girdi.

Çocuklar da yola dökülen mazotları toplarken ilginç görüntüler oluşturdu. Duruma tepki gösteren bazı vatandaşlar ise, "Saat 9.00 sıralarında burada durdurulan mazot tankeri yüzünden 3 ayrı yerde kaza oldu. Sabahtan beri çatlaktan akan mazot daha boşalmadı. Yetkililerden hiç kimse bununla ilgili önlem almıyor" dedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, tanker şoförü Ü.T. Silopi Emniyet Müdürlüğü'ne ifade verdi.

(ZKG-SK-OMR-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title