Haberler

Dağdeviren'den "Şehitler Üzerinden Siyaset Yapılmasın" Çağrısı

Kilis Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hanifi Dağdeviren, Hükümet ve Güvenlik Güçleri Arasına Nifak Sokulmak İstendiğini Öne Sürerek, "Şehitler Üzerinden Siyaset Yapılmasın" Dedi.

Kilis Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hanifi Dağdeviren, hükümet ve güvenlik güçleri arasına nifak sokulmak istendiğini öne sürerek, "Şehitler üzerinden siyaset yapılmasın" dedi.

Kilis Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hanifi Dağdeviren, "Son zamanlarda şehit sayısının artması ile birlikte, görevleri başında iken ve yetkili olmalarına rağmen hiç sesini çıkarmayan ve adete süt dökmüş kedi gibi duran bazı şahıslar, her nedense emekli olduktan sonra birer aslan kesilerek, 'Ordu ve hükümet görevini yapmıyor. Asker çoktan Kuzey Irak'a girmeliydi. Hükümet ile asker arasında uyumsuzluk var' gibi laflar ediyor. Bu konuşmalar Türkiye'nin demokratik ve sosyal

yapısına zarar vermekten başka bir şey değildir. Hükümetimiz ile güvenlik güçlerimiz tüm bir uyum içerisinde olup, ülkemizin menfaatleri doğrultusunda ne yapacaklarını gayet iyi bilmektedirler. Hiç kimse hükümetimiz ile güvenlik güçlerimizin arasına nifak sokmaya çalışmasın" dedi.

Kuzey Irak'a girmenin çözüm olmadığını belirten Dağdeviren, "Kuzey Irak'a girmek yeni şehit vermekten başka bir işe yaramayacaktır. Kimse yanlış anlamasın, hepimiz vatanımız için ölmeye hazırız ama ülkemiz içerisindeki terörün durdurulması ve terörün mali kaynaklarının kesilmesi daha uygun ve yerinde olacaktır" diye konuştu.

(MAD-ST-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

title