Haberler

Çukurova Sabancı Spor Oyunları Başladı

Hacı Ömer Sabancı Holding Tarafından Düzenlenen 'Çukurova Sabancı Spor Oyunları 2008', Erkekler Voleybol Maçları ile Start Aldı.

Hacı Ömer Sabancı Holding tarafından düzenlenen 'Çukurova Sabancı Spor Oyunları 2008', erkekler voleybol maçları ile start aldı.

Avdansa Organize Sanayi Bölgesi Fabrikası Personel Şefi ve aynı zamanda Organizasyon Üst Komitesi Başkanı Bekir Bal, Çukurova Sabancı Spor Oyunları 2008 Organizasyonu'na bölgelerinde yer alan 7 şirketlerinden 52'si bayan 262'si erkek olmak üzere toplam 314 personelinin katıldığını bildirdi. Bal, organizasyonun, futbol, voleybol, basketbol, masa tenisi, kort tenis, bowling ve koşu branşlarında gerçekleştirileceğini belirtti.

Bal, organizasyondaki amaçlarının, Sabancı toplulukları arasındaki iletişimi güçlendirmek, kurum imajına katkıda bulunmak, şirketler arasında spor konusunda rekabet oluşturarak şirket bilincini artırmak, Sabancı Topluluğu'nun sosyal konularda çalışanlarına verdiği desteği vurgulamak, turnuvaya gerek sporcu ve gerekse izleyici olarak katılanların sağlıklı bir yaşam sürmelerine katkıda bulunmak olduğunu açıkladı.

Futbol müsabakaları Özden Halı Saha Tesisleri'nde, basketbol ve voleybol müsabakaları ÇÜ Lütfullah Sungur Kapalı Spor Salonu'nda, kort tenis ve masa tenisi müsabakaları Temsa Fabrikası Spor Tesisleri'nde, bowling oyunu Mersin Rollhouse'da ve koşu yarışları ise Eski Baraj koşu parkurunda gerçekleştirilecek.

Oyunlar, merhum Hacı Sabancı'nın vefat yıldönümü olan 26 Haziran 2008 Perşembe günü yapılacak futbol final karşılaşması ile tamamlanacak.

(AB-KÇ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title