Haberler

Çukura Düşen Şahsa Ulaşılamadı

Karabük'ün Eflani İlçesinde Çukura Düşen Şahsa Ulaşılamıyor.

Karabük'ün Eflani ilçesinde çukura düşen şahsa ulaşılamıyor.

Edinilen bilgiye göre, bir arkadaşıyla birlikte 'mantar toplamaya gidiyorum' diye evden çıkan Hilmi Çamlı (55), Karlı köyü çam mevkiinde dün akşam ormanlık alanda doğal yollardan oluşmuş çukurun içine düştü. Tarihi eser olabilir düşüncesiyle çukura eğilerek baktığı sırada kuyuya düşen Çamlı'dan bir süre sonra ses kesildi.

Olay yerine gelen jandarma ekipleri, Karabük Sivil Savunma Müdürlüğü'nden yardım istedi. Ancak teçhizatı olmadığı için ekip çukura giremedi. Bunun üzerine Sakarya Arama Kurtarma Birliği'nden (SAKUT) yardım istendi. Olay yerine gelen SAKUT ekibi Orman işletmesine ait arazözün çeki halatı ve çukurun üzerine koydukları ağaçlarla içeri girmeye çalıştılar. Çukurun içini kameralarla kontrol eden ekip derinliğin fazla olması ve dipte metan gazı ve karbonmonoksit gazı olmasından dolayı çukurda daha fazla

ilerleyemedi. Çamlı'nın çok derinlere düştüğü tahmin eden yetkililer son olarak Türkiye Taşkömürü Kurumu'ndan yardım istedi.

Olay yerinde saatlerce bekleyen Çamlı'nın yakınları ise arama kurtarma ekibinde gelecek sevindirici haberi bekledi. Her seferinde olumsuzlukla sonuçlanan aramada kaybolan şahsın yakınları sinir krizi geçirdi.

Karabük Kültür ve Turizm Müdürlüğü'ne bağlı bir arkeolog da olay yerine gelerek incelemelerde bulunurken, çukurun içinde tarihi kalıntılara rastlanmadığı bildirildi.

(YE-İÇ-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title