Haberler

Çubukçu: "Bebeğin Tecavüze Uğradığı Kesin Değil"

Devlet Bakanı Nimet Çubukçu, "İzmir'de 5 Gün Önce Dövüldüğü İddiasıyla Hastanede Tedavi Altına Alınan ve Tecavüze Uğradığına İlişkin Hakkında Haberler Çıkan 1.5 Yaşındaki N.n.b'nin Tecavüze Uğradığı Yönündeki Bilginin Henüz Kesinlik Kazanmadığını" Bildirdi.

Devlet Bakanı Nimet Çubukçu, ''İzmir'de 5 gün önce dövüldüğü iddiasıyla hastanede tedavi altına alınan ve tecavüze uğradığına ilişkin hakkında haberler çıkan 1.5 yaşındaki N.N.B'nin tecavüze uğradığı yönündeki bilginin henüz kesinlik kazanmadığını'' bildirdi.

Çubukçu yaptığı yazılı açıklamada, ''gerçeklerin Adli Tıp Kurumundan gelecek tahliller neticesinde kesinliğe kavuşacağını'' belirterek şunları kaydetti:

''Başından itibaren Bakanlığımın hassasiyetle üzerinde durduğu olayda, İzmir Valiliğinden alınan bilgilere göre, söz konusu bebeğin tecavüze uğradığı yönündeki bilgi henüz bir kesinlik kazanmamıştır.

Tecavüze ilişkin bilgiler ihtimal dahilinde olmakla birlikte, netleşmemiş bir vakada kesin hükümlerde bulunmak ve bu tür hadiseleri toplum üzerindeki etkilerini dikkate almadan kamuoyu ile paylaşmak, çocuk pornografisi gibi konular başta olmak üzere toplumdaki bazı sapkınlıkları önlemeye yönelik çabalara ne yazık ki olumsuz etkide bulunmaktadır.

Toplumun her kesimi tarafından nefretle kınanan bu vakada da gerçekler Adli Tıp Kurumundan gelecek tahliller neticesinde kesinliğe kavuşacaktır.''

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title