Haberler

Çorum: Polis, Çorum'da Denetimlerini Artırdı

Haftanın Belirli Günlerinde Gece Uygulama Yapan Çorum Emniyet Müdürlüğü Ekipleri, Son Günlerde Denetimlerini Gündüzde Yapmaya Başladı.

Haftanın belirli günlerinde gece uygulama yapan Çorum Emniyet Müdürlüğü ekipleri, son günlerde denetimlerini gündüzde yapmaya başladı.

Emniyet Müdürlüğü asayiş ve trafik olaylarına karşı "Huzur" operasyonu düzenledi. İl Emniyet Müdür Yardımcısı İhsan Akyüz başkanlığında il merkezindeki 8 ayrı noktada yapılan uygulamaya, Asayiş, Güvenlik, Trafik, Terörle Mücadele ve Önleyici Hizmetler Şube Müdürlükleri'nde görevli 136 müdür, amir ve polis memuru katıldı. Saat 14.00 ve 17.00 arasında iki aşamalı olarak düzenlenen huzur operasyonları, eş zamanlı olarak ilçelerde de gerçekleştirildi. Suçlulara yönelik olan kişilere karşı önlem alınması için huzur operasyonları yaptıklarını ifade eden İl Emniyet Müdür Yardımcısı İhsan Akyüz, halkın huzur ve güvenliğini tesis etmek amacıyla gerçekleştirilen uygulama çerçevesinde şehrin giriş ve çıkış noktalarında asayiş ve trafik denetimi, kahvehane, internet kafeyle park ve bahçeler gibi noktalarda ise kontroller yapıldığını söyledi. Halkın huzur ve güvenliğini korumak ve devamını tesis etmek için başlatılan denetimlerin önümüzdeki günlerde de süreceğini hatırlatan Akyüz, uygulamaların amacının suçluları yakalamak ve suça meyilli kişileri bu eğilimlerinden vazgeçirmek olduğunu kaydetti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title