Haberler

Kuyumcu soygununa karışan 7 kişi adliyeye sevk edildi

Güncelleme:

Kuyumcu soygununa karışan 7 kişi adliyeye sevk edildi Zanlıların saklandıkları yerlerde aramalarda 2 pompalı tüfek, 98 adet uyuşturucu hap ele geçirildi Çorum'un Sungurlu ilçesinde bir kuyumcuyu soyan 7 kişi emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Kuyumcu soygununa karışan 7 kişi adliyeye sevk edildi

Zanlıların saklandıkları yerlerde aramalarda 2 pompalı tüfek, 98 adet uyuşturucu hap ele geçirildi

ÇORUM - Çorum'un Sungurlu ilçesinde bir kuyumcuyu soyan 7 kişi emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Olay, 16 Mart'ta meydana gelmişti. Sungurlu'da faaliyet gösteren kuyumcu dükkanına akşam saatlerinde gelen yüzleri maskeli 4 şahıstan 2'si pompalı tüfekle işyeri sahibini etkisiz hale getirirken, diğer 2 şahıs ise vitrinde bulunan yaklaşık 1.5-2 kilogram ağırlığında ziynet eşyası ve kasada bulunan 7-8 bin TL parayı alarak olay yerinden kaçtı.

Kuyumcunun ihbarı ile olay yerine Sungurlu ilçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Çorum Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet-Gasp Büro Amirliği ekipleri, şahısların yakalanmaları için çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar sonucunda soygunu yapan şahıslar ve yardım alabilecekleri diğer şahıslar tespit edilirken, ortak bir operasyon ile olayı gerçekleştirdikleri belirlenen 5 şüpheli şahıs ile olay öncesi ve sonrası birlikle hareket ettikleri tespit edilen 2 şüpheli şahıs saklandıkları yerde polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.

Şahısların emniyetteki sorgulamalarında olayda kullandıktan 2 adet pompalı tüfek, 1 çift ayakkabı ve inşaat eldiveni ile 98 adet LYRICA isimli Sentetik Ecza, para ve işyerinden gasp edilen çeşitli ebatlarda 37 adet altın bilezik ve 4 adet kol saati Sarıtepe Mezarlığında gömülü halde ele geçirilirken, şüpheliler emniyette ki işlemlerini ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title