Haberler

Çorum: Çorum'da Yerel Yönetimler

Mahalli İdarelere Hizmet Derneği Genel Başkanlığı Tarafından Düzenlenen 'En Başarılı Belediye Başkanları' Anketinde Sungurlu Belediye Başkanı Ahmet Karacif Ödül Aldı.

Mahalli İdarelere Hizmet Derneği Genel Başkanlığı tarafından düzenlenen ''En Başarılı Belediye Başkanları'' anketinde Sungurlu Belediye Başkanı Ahmet Karacif ödül aldı.

Türkiye genelinde 3 bin 225 Belediye arasında SMS yoluyla yapılan değerlendirmede dereceye giren başarılı 32 Belediye Başkanı arasında yer alan Sungurlu Belediye Başkanı Ahmet Karacif, ödülünü Yüzde Yüz Eğitime Destek Proje Koordinatörü ve Milli Eğitim Bakanı Danışmanı Hamza Aydoğdu'nun elinden aldı.

3 ay boyunca vatandaşlardan gelen SMS yoluyla yapılan değerlendirmelerde, SMS karşılığı tutarlar eğitime katkı olarak verildi.

15 Aralık Cuma günü Mamak Belediyesi Kültür Merkezinde yapılan ve Türkiye genelinden çok sayıda belediye başkanı ve bürokratın katıldığı ödül töreninde konuşma yapan Sungurlu Belediye Başkanı Ahmet Karacif , ''Mahalli İdarelere Hizmet Derneği Genel Başkanlığı'nın eğitime hizmet amacıyla yapmış olduğu bu çalışmaya katkılarımızdan dolayı çok mutlu ve gururluyuz. Bu çalışma sonucu dereceye giren belediyelere yaptırılacak okul için biz Sungurlu Belediyesi olarak okul arsamızı hazırladık. Umut ediyoruz ki en kısa zamanda okulumuz yapılır. Dereceye giren başarılı belediye başkanlarımızı kutluyor ve saygılar sunuyorum'' dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title