Haberler

Comolli'den sürpriz Mesut Özil açıklaması

Güncelleme:

Fenerbahçe Sportif Direktörü Comolli, başarısız geçen sezonu, hakem kararlarını ve adı Fenerbahçe ile anılan Mesut Özil hakkında açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Sportif direktörü Damien Comolli, asistanaliz'in sorularını yanıtladı. Volkan Demirel konusundan, hakemlere kadar pek çok konuda açıklamalarda bulunan Damien Comolli'nin açıklamaları şu şekilde:

Damien Comolli ilk olarak Ersun Yanal'ın Volkan Demirel'i istediği ancak kendisinin istemediği hakkında çıkan haberlerle"Her zaman olduğu gibi doğru değil. Bu konuyu henüz tartışmadık bile." yorumunu yaptı.

'ŞU ANDA HER GÜN VE HER DAKİKA TRANSFER İLE İLGİLENİYORUM'

Damien Comolli, transfer konusunda aktif ya da pasif görev düşüncesi için, "Gerçekten mi? Öyleyse şu an Madrid'de menajerle ne görüşüyorum?Olası transferler hakkında görüşmek için buluştuk. Peki geçtiğimiz gün Bakü'de ne yapıyordum? Orada kimlerle görüştüm?Şu anda, her gün ve her dakika transfer ile ilgileniyorum. Her zaman yaptığım gibi..."

'ŞU AN OTURSAM TÜRK FUTBOLU HAKKINDA BİR KİTAP YAZABİLİRİM'

Comolli, İngiltere'de Türkiye'de gördüğünden daha fazla saygı görmesiyle ilgili olarak, "Şu an otursam Türk futbolunun sorunları hakkında bir kitap yazabilirim. O kadar çok ki..."

"HAKEMLERİN DURUMU UTANÇ VERİCİ VE KORKUNÇ"

Hakemler hakkında da konuşan Damien Comolli, "Rizespor maçından sonra başkanımız Ali Koç ve Başkan yardımcısı Semih Özsoy gerekenleri söyledi. Hakemlerin durumu Türk futbolu adına utanç verici ve korkunç. Çok ama çok kötü."

'MESUT KONUSU HAYAL KURMANIN DA ÖTESİNDE'

Comolli son olarak adı Fenerbahçe ile anılan ve taraftarın sosyal medyadan başlattığı Mesut Özil transferi için, "Mesut konusu hayal kurmanın da ötesinde. Bu yüzden bu konuda zamanımı boşa harcayamam."
Kaynak: Haberler.com / Spor

Volkan Demirel Fenerbahçe Mesut Özil Haberler

500

Yorumlar (11)

LocaDme:

Fenerbahçe'' nin bu halde olmasının en büyük sorumlusu bu adamdır. Bunu kovmayan yönetim ise en büyük haindir. Tutmuş bir de kitap yazacakmış, kitabın son baskısının konusu sensin zaten. . .

1
0
yanıtYanıtla
GFB:

MESUTU GETİRİRSE ANCAK TARAFTAR GETİRİR SENİN ÇAPIN YETMEZ COMOLLOKKO

1
0
yanıtYanıtla
Mehmet:

Özili alıp napacaksınız? Adam tam bi ruh

0
0
yanıtYanıtla
Ali:

Bunun neresi surpriz anlamadim ben.anlayaniniz varsa aciklasin lutfen

0
0
yanıtYanıtla
vezir42:

gerçekçi ol ve işini yap bize yeter zaten

0
0
yanıtYanıtla
Kadir Köksal:

Kitap in ismi,Türk Futbolu,Game Over olsun.

0
0
yanıtYanıtla
bymacho:

Ne yazarmış?Hımmm Kitap yazarmış, hani ünlü dolandırıcılar olurya şunu nasıl sattım bunu nasıl aldım diye belgesellere konu olur, heralde Comolli de FB ye şunu nasıl geçç, , , , pardon aldım bunu nasıl sattım olacak. Kitabın en heyecanlı bölümünü de sayın KOÇ için söyleyecekleri olur. Adınıda kardeşim KOÇ un kurbanlık FB si koyarsa best seller kitap fuarında imzalar.

0
0
yanıtYanıtla
vedat:

Bana 2000 tl maaş ve öğle yemeği otobüs üceti ve ucuz otellerde konaklama sağlayın size vatanımızdan 11 tane çok iyi topçu olabilecek yıldız olabilecek oyuncu bulamzsam aldığım parayı geri vermey hazırım. Masa başında bilgisayar başında telefon başında yıldız bulunmaz. Mahalle arasında , okul bahçelerinde halı sahalarda amtör maçlarda yıldızlar bulunur keşfedilir. Adam aradığın yerde yıldız değil FB den maaşını buluyor.

0
0
yanıtYanıtla
mehmet:

Fenerbahçe her sene daha zayıf bir takım haline geliyor. Her sene bir önceki yılı aratıyor. Gençlere önem değer veremeyen gençlerin gelişimi ile ilgilenip onlara sorumluluk ve fırsat veremeyen zihniyet var oldukça da başarı gelmeyecek. . Ne oldu Ferdi Barış Berke Merih . Hani var mı Fenerde bir Abdülkadir Yusuf Cengiz Ünder Yunus Akgün, nerede ? Bunca FB okullarından bir tane bile yetenekli genç bulup çıkaramadıysanız kabahat gençlerde mi yoksa kırpık yıldızlara milyon euroları sayan kafalarda mı

0
0
yanıtYanıtla
ismail66:

her Cuma ciksi para topla sonrada cik mesutu hayali kur. 20mil. € senelik kazanci mesutun nerden bulacaksin

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title