Haberler

Ardahan'da, Kasada Asılı Kalan Çoban Köpeği Yaşamak İçin Böyle Çırpındı

Güncelleme:

Ardahan'ın Posof ilçesinde ineklerin bulunduğu kamyonun kasasından atlayan çoban köpeği, boynundan iple bağlı olması nedeniyle asılı kaldı. Boğulma tehlikesi geçiren hayvan, güçlükle kasanın üzerine çıkarak ölümden döndü. O anlar kameraya yansıdı.

Ardahan'ın Posof ilçesinde ineklerin bulunduğu kamyonun kasasından atlayan çoban köpeği, boynundan iple bağlı olması nedeniyle asılı kaldı. Boğulma tehlikesi geçiren hayvan, güçlükle kasanın üzerine çıkarak ölümden döndü.

BÜYÜKBAŞ HAYVANLARI KAMYONA DOLDURDU

Bölgeye mevsimin ilk karının düşmesi ile birlikte yaylalardaki hayvan sahipleri de memleketlerine dönmeye başladı. Posof ilçesinin Baykent köyündeki büyükbaş hayvanları, 76 AV 976 plakalı kamyona dolduran Hasan Türkez, ilçe merkezine getirdi.

Çoban Köpeği Boğulmaktan Kurtuldu

ÇOBAN KÖPEĞİ KAMYONUN KASASINDAN ATLADI

Veteriner kontrolü için bekleyen kamyonun içerisinde bağlı halde bulunan çoban köpeği bu sırada kamyonun kasasından atladı.

Çoban Köpeği Boğulmaktan Kurtuldu

BOYNUNDAN BAĞLI OLDUĞU İÇİN ASILI KALDI

Boynundan bağlı olduğu için köpek yere düşmedi ve havada asılı kaldı. Uzun bir süre kamyon kasasından sallanan ve boğulma tehlikesi geçiren köpek, kendi imkanlarıyla tekrar kasanın üzerine çıkmayı başardı.

Ardahan'da, Kasada Asılı Kalan Çoban Köpeği Yaşamak İçin Böyle Çırpındı

Çoban Köpeği Boğulmaktan Kurtuldu

Çoban Köpeği Boğulmaktan Kurtuldu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ardahan Posof 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (60)

Gariban:

Millet iyice kediyle köpekle kafayı yemiş. Başka haber mi yok, zamları yazın boşverin itleri.

4
34
yanıtYanıtla
mert:

o bogzindan baglanan kadar olamamissin zibidi olamazsinda mahluk

yanıt0
yanıt0
Adınızı Yazın:

Bu salak kameraman da yardım etmek yerine video çekti dimi . . .

33
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

köpek kendini kurtarmak isterken can havliyle kasaya çıkmak için çalışırken onu videoya çeken kişi ne halt ediyodu acaba.

31
1
yanıtYanıtla
aşkın:

insanlar böyle şeyleri çekeceğine neden müdahale etmiyorlar?????

28
3
yanıtYanıtla
tuhaf:

acaba görüntüleri çeken mi cırpınan mı hayvan

30
0
yanıtYanıtla
yasin:

Köpek Çırpınırken Yardım etmeyip çırpınışını çeken hayvana ne demeli.

28
1
yanıtYanıtla
ustarengo:

bu kayida alan kisi sen kendini bi o hayvanin yerine koysaydin biride seni kurtarma yerine seni vidoya alsaydin ne dusunurdun

25
1
yanıtYanıtla
HERSEYİDE BILIYONUZ:

köpek orda hayvanlara saldırmak ıcın cıkmıs oraya hemen cıns cıns yorum yapıyorsunuz ne cahıl bır toplumsunuz sız yaaa

1
22
yanıtYanıtla
xx:

cahilin en korkulani kendini cok bilen zannedenidir

yanıt4
yanıt0
Tüm 60 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title