Haberler

Cıvatalı Kar Lastikleri

Ödemişli Elektrikçi Cengiz Tarkan'ın, Kullanılmış Otomobil Lastiklerini Cıvata Takarak Kar Lastiğine Dönüştürünce, Piyasada Aranan Kişi Haline Geldi. Ödemiş'te 25 Yıldır Elektrikçilik Yapan İki Çocuk ...

Ödemişli elektrikçi Cengiz Tarkan`ın, kullanılmış otomobil lastiklerini cıvata takarak kar lastiğine dönüştürünce, piyasada aranan kişi haline geldi.

Ödemiş`te 25 yıldır elektrikçilik yapan iki çocuk babası Cengiz Tarkan, Cumhuriyet Caddesi`ndeki işyerinde, tamamen kendi buluşu olan cıvatalı kar lastikleri imalatıyla üne kavuştu. Bu işe bir hobi olarak başladığını belirten Cengiz Tarkan, cıvata monte edilen kar lastiklerinin ilgi görmesi üzerine bu işe ağırlık verdiğini söyledi.

Aynı zamanda avcı olan Cengiz Tarkan, lastiklere cıvata takma fikrinin de karlı bir günde avlanmaya giderken doğduğunu belirterek ``Ava gittiğim otomobilim kar ve buz nedeniyle sürekli kayıyordu. Avlanacağım bölgeye gidemedim. Ne yaparım da lastiklerin kaymasını önlerim diye düşünürken, onların dışına cıvata takma fikri aklıma geldi. Denedim ve başarılı oldum. Artık kar kış demeden ava gidebiliyorum. Cıvatalı lastiklerin çiftini 150 YTL`den satıyorum`` dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title