Haberler

'Cinselliğimden Korkmuyorum!'

O, Seksi Görüntüsünün Altında Güçlü ve Maskulen Bir Tarafının Olduğunu da Her Defasında İfade Eden Bir Kadın. Beyonce Knowles, 110 Günlük Dünya Turnesi Öncesinde Soluğu V Magazine Dergisinde Aldı ve Birbirinden Renkli Pozlar Verdi.

O, SEKSİ GÖRÜNTÜSÜNÜN ALTINDA GÜÇLÜ VE MASKULEN BİR TARAFININ OLDUĞUNU DA HER DEFASINDA İFADE EDEN BİR KADIN. BEYONCE KNOWLES, 110 GÜNLÜK DÜNYA TURNESİ ÖNCESİNDE SOLUĞU V MAGAZİNE DERGİSİNDE ALDI VE BİRBİRİNDEN RENKLİ POZLAR VERDİ.

V Magazine dergisinin Aralık ayı sayısına konuşan Beyonce; 'Sahnedeyken öyle agresif ve gergin oluyorum ki. Ama güçlüyüm de, seksi bir kimlik taşımaktan, cinselliğimden de korkmuyorum.Cesur olduğum zamanlar sesim daha farklı çıkar. O zaman gerçekten farklı bir Beyonce olurum' diyen güzel yıldız, 17 şarkılık iki cd'den piyasaya sürdüğü son albümünde kendine yeni bir isim vermiş.

YENİ ADI SASHA FIERCE

'Bundan sonra artık hayatımda bir de 'Sasha Fierce' var diyen Beyonce, 'Bu benim diğer yanım' açıklamasını yapıyor.

'Sınırlarım var. Herkesi o sınırların içine alamam, almam. 12 yıldır bu işin içindeyim. Çok şey öğrendim, insanları da. Ün, şan, şöhret, çok işe yarıyor. Her kapıyı açıyor, evet kabul! Ama bu benim hayatıma egemen olamaz, tüketemez. Bununla takıntılı bir insan değilim' diyor.

BEYONCE FOTOĞRAFLARI

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title