Haberler

Cinsel içerikli film yıldızı, ünlü forvete 5 gol karşılığında 16 saat ilişki teklif etmişti! Bir daha golle tanışamadı

Güncelleme:

Rus cinsel içerikli film yıldızı Alina Henessy, o dönem Dymano Moskova forması giyen ünlü futbolcu Alexandr Kokorin'e sezonun geri kalan 10 maçında 5 gol atması durumunda 16 saatlik cinsel ilişki sözü vermişti. Ancak o sezon 10 maçta sadece 1 gol atabilen Kokorin'in kariyeri hızla düşüşe geçti. Dymano Moskova ve Zenit formasıyla harikalar yaratan Kokorin, son olarak İtalya'da Fiorentina'ya kiralık olarak gitti ve yine eski performansını yakalayamadı.

Rusya'da cinsel içerikli filmlerde rol almasıyla tanınan Alina Henessy, 2015 yılındaki bir etkinlikte futbolcuların yakışıklılıklarını değerlendirdiği sırada, Dymano Moskova forması giyen ünlü futbolcu Alexandr Kokorin'i beğenmiş ve Kokorin'in sezonun geri kalan 10 maçında 5 gol atması durumunda onunla 16 saat ilişkiye gireceğini söylemişti. O dönem büyük yankı uyandıran olayın ardından Kokorin'in sezon sonuna kadar kaç gol atacağı merak edildi. Ancak Kokorin o sene 10 maçta sadece 1 gol atabildi ve ödülü kaybetti. Moskova da sezonu dördüncü olarak bitirdi.

Cinsel içerikli film yıldızı, ünlü forvete 5 gol karşılığında 16 saat ilişki teklif etmişti! Bir daha şansı gülmedi

BİR DAHA ŞANSI GÜLMEDİ

Yıldız futbolcu Kokorin, bu ödülü kaybetmekle kalmadı, aynı zamanda futbol yaşamı da aniden düşüşe geçti. Dymano Moskova formasıyla 203 maçta 50 gol atan, 26 da asist yapan Kokorin, daha sonra transfer olduğu Zenit'te 92 maça çıkarak 34 gol attı. Kokorin, Zenit formasıyla da 12 asist yaptı.

Cinsel içerikli film yıldızı, ünlü forvete 5 gol karşılığında 16 saat ilişki teklif etmişti! Bir daha şansı gülmedi

KARİYERİ DÜŞÜŞE GEÇTİ

Ancak yıldız futbolcunun kariyeri, 2020 yılından itibaren bir anda düşüşe geçti. Önce Zenit'ten yine Rus ligi ekibi Sochi'ye transfer olan Kokorin, buradan da Spartak Moskova'ya kiralık olarak gitti. Fakat yıldız futbolcu 10 maçta sadece 2 gol atabildi. Kokorin'in kariyerindeki düşüş devam etti.

Cinsel içerikli film yıldızı, ünlü forvete 5 gol karşılığında 16 saat ilişki teklif etmişti! Bir daha şansı gülmedi

BU SEZON İTALYA'YA TRANSFER OLDU

Rus cinsel içerikli film yıldızı Alina Henessy'in ödül vaadinden sonra bir daha kendine gelemeyen yıldız futbolcu, son olarak soluğu İtalya'nın Fiorentina ekibinde aldı. Burada da istediği formu yakalayamayan Kokorin, sezona iyi başlangıç yapmadı. Şu anda Fiorentina forması altında8 maça çıkan Kokorin, henüz filelerle tanışamadı.

Cinsel içerikli film yıldızı, ünlü forvete 5 gol karşılığında 16 saat ilişki teklif etmişti! Bir daha şansı gülmedi

GELECEĞİN YILDIZI OLARAK GÖSTERİLİYORDU

Dymano Moskova'da oynadığı sırada, o dönem için büyük bir bonservis bedeli olarak adlandırılan 19 milyon Euro ile Anji'ye transfer olan Kokorin, geleceğin yıldızları arasında gösteriliyordu. Şu sıralar 30 yaşında olan Kokorin'in İtalya'da yeniden eski günlerine kavuşup kavuşmayacağı merak ediliyor.

Cinsel içerikli film yıldızı, ünlü forvete 5 gol karşılığında 16 saat ilişki teklif etmişti! Bir daha şansı gülmedi

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Zenit St. Petersburg İtalya Futbol Rusya Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı?
500

Yorumlar (2)

Fakır:

avradın bir duruşu var yani.

45
21
yanıtYanıtla
Murat Tuncay:

adamın futbol hayatını bitirmiş

46
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title