Haberler

CHP Lideri Kılıçdaroğlu: "Hizmeti CHP'li Belediyelerden Öğrenmişlerdir"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Muğla ziyaretinin son ayağı olan Marmaris'te Atatürk Meydanı'nı dolduran yaklaşık bin 500 kişiye seslendi.

Chp Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Muğla ziyaretinin son ayağı olan Marmaris'te Atatürk Meydanı'nı dolduran yaklaşık bin 500 kişiye seslendi.

Kalabalık Kılıçdaroğlu'nu, 'AKP ampulü Marmaris'te patlayacakö, 'Çıldırmaya az kaldı projem nerede Söz-müzik RTEö, 'AKP'nin şifresi çözüldü. Okyanus ötesiö, 'AKP turizmi bitirdiö, 'HES ve örümcek kafalı Fes'liler istemiyoruzö dövizleri karşıladı.

Konuşmasında AK Parti'ye yüklenen Kılıçdaroğlu, 'Bu iktidar hizmeti CHP'li belediyelerden öğrenmiştir. Bugün yapılan ve yapılacak tüm hizmetler CHP'li belediyeler tarafından yapılmış ve iktidar bunu kopyalamıştırö dedi.

'Bir ağaç kadar hür, bir orman kadar kardeşçe yaşamamız için karanlığı yok etmeliyizö diyen Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

'Bunlar, kurdukları hükümdarlıkla kendi iktidarlıklarını yönetiyorlar bizler ise halk ile birlikte yönetim şekli getireceğiz. Ailelerin, çocukların, annelerin, babaların, işçilerin, şoförlerin, kamyoncuların, memurun ve her kesimin yüzünün gülmesi için sizlere hizmet etmeye söz veriyorum. Cumhuriyetin Kalesi Marmaris'te artık susmayın. Sustukça sıra size gelecektirö dedi.

'ÜNİVERSİTELER ÖZGÜR KALMALIö

Üniversitelerin özgür kalması gerektiğini vurgulayan Kılıçdaroğlu, '12 Haziran sonrası üniversiteler de özgürlük olacak. Üniversiteler kendilerini yönetebilecek, ülkenin sorunlarına çare olabilecek projeler üretebilecek yapıya sokulacak. Yaşı büyütülerek idam edilen gençler değil geleceğimize sahip çıkacak, fikrini hür şekilde dile getirecek üniversiteler hayata geçirilecekö diye konuştu.

Konuşma sonrası Marmaris Belediyesi tarafından denizde havaya bırakılan üzerine 'AKP Marmaris'te bugün patlayacakö yazılı bez ampul balon Kılıçdaroğlu'nun talimatıyla patlatıldı.

Konuşmasının ardından Kılıçdaroğlu beraberindekilerle Atatürk Meydanı'na 500 metre mesafedeki Kordon Caddesi'ndeki Yat Limanı'na yürüdü.

Burada, izinsiz yapıldığı gerekçesiyle Özel Çevre Koruma Kurumu'yla (ÖÇÇK) belediyeyi karşı karşıya getiren yat limanı düzenlemesi kapsamında yapılan dere ıslah çalışması, şantiye evleri yenileme çalışması, Yeni Yol Caddesi ve Abdi İpekçi ve Ilıca Parkı, Armutalan Belediyesi Sağlık Ocağı ve araç parkı gibi ve yürüyüş yolu gibi pek çok hizmetin açılışın topluca yaptı. Kılıçdaroğlu, açılışın ardından gulet tekneyle Siteler Mevkisi'ne bulunan partilerine yeni katılan turizmci Melih Baş'a ait 5 yıldızlı İdeal Preium isimli otelin açılışını gerçekleştirdi.

Kılıçdaroğlu'nun Marmaris programında Polis Özel Harekat ve Çevik Kuvvet ile sivil, resmi yaklaşık 400 polis güvenlik önlemi aldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Tarımsal üretim rakamlarını paylaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hepinizi alnınızdan öpüyorum

Tarımsal üretim rakamlarını paylaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hepinizi alnınızdan öpüyorum

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

Akaryakıtta tek fiyat uygulaması yarın başlıyor! 13 bin bayide fiyatlar güncellenecek

Akaryakıtta tek fiyat uygulaması yarın başlıyor! 13 bin bayide fiyatlar güncellenecek

Merkez Bankası Başkanı'ndan kamuda tasarruf paketine ilk yorum: Enflasyonla mücadelede bize yardımcı olacak

Merkez Bankası Başkanı'ndan kamuda tasarruf paketine ilk yorum: Enflasyonla mücadelede bize yardımcı olacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title