Haberler

CHP'li Meclis Üyesi AK Parti'ye Geçti

Gaziantep Şahinbey İlçe Belediyesi'nin CHP'li Meclis Üyesi, Düzenlenen Bir Törenle AK Parti'ye Geçti.

Gaziantep Şahinbey İlçe Belediyesi'nin CHP'li meclis üyesi, düzenlenen bir törenle AK Parti'ye geçti.

CHP meclis üyesi Zeki Aytunç'un AK Parti'ye geçmesi nedeniyle AK Parti İl Başkanlığı'nda düzenlenen katılım törenine; AK Parti milletvekili Fatma Şahin, Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can, AK Parti İl Başkanı Ökkeş Eruslu, AK Parti milletvekili adayları ve çok sayıda davetli katıldı.

Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can, AK Parti hükümetinin başarılı çalışmaları nedeniyle her geçen gün büyüdüğünü belirterek, "Hükümet ve belediye olarak yaptığımız çalışmalar büyük yankı uyandırmaktadır. Birçok ilke imza atan partimiz her geçen gün gücüne güç katmaktadır. AK Parti'nin gücünü ve samimiyetini kendilerine yakın bulan meclis üyesi arkadaşımız da saflarımıza katılmıştır. Bu katılımdan ötürü kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

CHP meclis üyesi Zeki Aytunç ise uzun süredir gönlünden geçen partinin AK Parti olduğunu belirterek, "Umarım bundan sonra halkımıza hep birlikte en iyi hizmeti vereceğiz" dedi.

Konuşmaların ardından AK Parti İl Başkanı Ökkeş Eruslu, meclis üyesi Zeki Aytunç'un rozetini taktı.

(HD-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title