Haberler

CHP'den Ziyaretler

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak İl Yönetimi, Bir Nevi Ziyaretler Gerçekleştirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak İl yönetimi, bir nevi ziyaretler gerçekleştirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Osman Yayla ve yönetimi Atatürk Devlet Hastanesi'ne, Tüm Emekliler Derneği'ne ve İşçi Emeklileri Derneği'ne ziyaretler bulundu. CHP İl yönetimi göreve yeni başlayan Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Kazım Sarıcı'yı ziyaret ederek görevinde başarılar diledi. Tüm Emekliler Derneği ziyaretinde, emeklilerin sorunları konuşuldu. Emeklilerin kimseye muhtaç olmadan yaşaması gerektiğini belirten Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Osman Yayla, "Emeklilerin maaş değerleri giderek düşürülüyor. Emeklilerimiz kimseye muhtaç olmadan yaşamalı. Emeklilerin yüzde 90'ı zor durumda. Buna tavır koymalıyız. Yanınızda olduğumuzu hiçbir zaman unutmayın. Emeklilerimizin, işçimizin, memurumuzun, işsizimizin sorunlarını çözmek için tüm çabamızla çalışacağız" dedi.

15-20 milyon seçmenin olduğunu ve emeklilerin mağduriyetlerinin giderilmediğini belirten Tüm Emekliler Derneği Başkanı Mustafa Sarıoğlu, "Yapılan ziyaret için tüm emeklilerimiz adına teşekkür ediyorum. Yıllarca yer altında çalışmış madenciler ve emekli olarak mağduriyetlerimiz giderilmedi.15 â€" 20 milyon emekli seçmeniz. Bize bir adım atana biz iki adım atarız" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi il yönetimi son olarak İşçi Emeklileri Derneğini ziyaret etti.

(SŞ-SŞ-Y) 19.03.2008 17:33 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title