Haberler

CHP Canlarla Buluştu

CHP Gaziantep teşkilatı geçtiğimiz haftasonu Köseler köyü sakinleri tarafından düzenlenen ve hem yurt dışındaki hem de yurt içindeki Köseler köyü mensuplarının bir araya geldiği etkinliği katıldı.

Köseler köyü mesire alanında düzenlenen etkinliğe binin üzerinde kişi ilgi gösterdi. CHP adına Köselerlilerle buluşan ekipte İl Başkanı Ali Peri, Milletvekilleri Mehmet Şeker, Ali Serindağ ve Akif Ekici ile il yöneticileri, kadın ve gençlik kolları yöneticileri ve milletvekili adayları Naci Kılıç, İrfan Kaplan ve Lütfü Demir yer aldı.

İl Başkanı Ali Peri ve beraberindekiler alanda bulunan Köseler sakinleri ile tek tek ilgilendi ve "Gördüğüm en güzel etkinliklerden birisi. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımız olan bu dönemlerde örnek bir birliktelik gösterisi. Biz CHP olarak burada bulunmaktan çok mutluyuz. Bundan sonra da siz bizi davet ettiğiniz sürece her sene geleceğiz. Biz sizleri ve bütün halkımızı her zaman böyle el ele, kolkola, yürek yüreğe ve bir arada görmek istiyoruz. Bizi bundan daha fazla mutlu edecek birşey olamaz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title